Για το διπλό σήμερα στο Αιγάλεω η Καλαμάτα

Για το διπλό σήμερα στο Αιγάλεω η Καλαμάτα

Νέα χρονιά και νέα αρχή ψάχνει σήμερα στο Αιγάλεω και στο Στάδιο «Μαυροθαλασσίτης» η ομάδα της Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2 θα φιλοξενηθεί από το Αιγάλεω, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι, με τις ισορροπίες δυνάμεων όμως να είναι αγωνιστικά σαφώς υπέρ της Μαύρης Θύελλας.

Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στην έδρα τους και έχουν 9 βαθμούς σε οκτώ αγώνες.

Ακόμη κι έτσι είναι φανερό όμως ότι η αποστολή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για το μεσσηνιακό συγκρότημα που έχει φορτωθεί με μια σειρά από ανεπιτυχή αποτελέσματα, με συνέπεια να μείνει 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή του Νοτίου Ομίλου και την πρωτοπόρο Κηφισιά.

Οι «μελανόλευκοι» χρειάζεται να κερδίσουν το παιχνίδι πρώτα στο μυαλό τους, βγάζοντας αποφασιστικότητα και ξεδιπλώνοντας τις εγνωσμένες ικανότητές τους στο γήπεδο.

Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος δεν ανακοίνωσε αποστολή και όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν μετά τη χθεσινή προπόνηση με το πούλμαν της ομάδας για την Αθήνα. 

Η αναμέτρηση με το Αιγάλεω θα ξεκινήσει στις 3.15 μ.μ. και θα μεταδοθεί σε απ’ ευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3. 

Νότιος Όμιλος
Το σημερινό πρόγραμμα (9η αγωνιστική)

ΤΕΤΑΡΤΗ 04.01.2023
ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Καλαμάτα (15:15 / ΕΡΤ3)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ηλιούπολη – Απόλλων Σμύρνης (14:45)

Π. ΣΑΛΠΕΑΣ, Προοδευτική – Παναχαϊκή (14:45)

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Athens Kallithea – Χανιά (14:45)

Σ. ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή (14:45)

Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Κηφισιά – Ηρόδοτος (14:45)

ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ, ΟΦ Ιεράπετρας – Ολυμπιακός (14:45)

ΡΕΠΟ: ΑΕΚ Β 

ΕΠΟ

Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια στη μνήμη του αιώνιου Πελέ
Με απόφαση της FIFA η οποία διαβιβάστηκε αρμοδίως στις ομοσπονδίες μέλη της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής όλων των διοργανώσεων, στη μνήμη του μεγάλου Πελέ που έφυγε από τη ζωή στις 29 Δεκεμβρίου 2022 σε ηλικία 82 ετών.

Έτσι, πριν από τον αγώνα της Καλαμάτας σήμερα στο Αιγάλεω ομάδες και φίλαθλοι θα τιμήσουν το μεγάλο Πελέ με ενός λεπτού σιγή, το ίδιο θα συμβεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη συνάντηση ΑΟ Διαβολιτσίου-ΑΟ Πυλίου Κω την Κυριακή 3 μ.μ. στο Ασπρόχωμα, στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ το προσεχές Σαββατοκύριακο (όλη η Α’ κατηγορία θα διεξαχθεί Σάββατο), αλλά και στα γυναικεία πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής, όπου συμμετέχει ο Εθνικός Καλαμάτας και της Γ’ Εθνικής, όπου αγωνίζεται ο Πατίστα.