Κακαλέτρης, με Πολυμενέα, η Καλαμάτα, αντί Αναστόπουλου

Κακαλέτρης, με Πολυμενέα, η Καλαμάτα, αντί Αναστόπουλου

Στο γύρισμα της μέρας, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 18/1/2023, βγήκε επισήμως από την ΠΑΕ Καλαμάτα η οριστικοποίηση και επιβεβαίωση της αλλαγής σκυτάλης στον πάγκο της ομάδας, με τον Νίκο Κακαλέτρη να παίρνει τη θέση του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Καλαματιανός προπονητής θα κάνει σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση και το Σάββατο (2.45 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας) θα κοουτσάρει τη Μαύρη Θύελλα κόντρα στην Προοδευτική, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στο πλευρό του Κακαλέτρη θα βρίσκεται ως άμεσος συνεργάτης ο Γιώργος Πολυμενέας, ο οποίος συνεχίζει σε αναβαθμισμένο ρόλο στο τεχνικό τιμ, ενώ ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αναστόπουλου, Φραγκίσκος Κεράνης, αποχώρησε τελικά.

Γ. Πολυμενέας και Ν. Αναστόπουλος κατά την “αποχαιρετιστήρια” προπόνηση που έκανε ο τελευταίος την περασμένη Τρίτη στα “Παλιάμπελα”

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της ομάδας μας. Την ανέδειξε πρωταθλήτρια στη Football League και για 2 χρονιές προσπάθησε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να ανεβάσει την ομάδα στη Super League.
Φεύγει σαν φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μαζί του αποχωρούν ο βοηθός Φραγκίσκος Κεράνης, ο Ισπανός γυμναστής Χόρχε Γκόμεζ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Παναγιωτόπουλος και ο εργοφυσιολόγος Θανάσης Μουρτζιάπης.
Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Κακαλέτρης, ο μέχρι πρότινος προπονητής της K19, με βοηθό τον Γιώργο Πολυμενέα και γυμναστή τον Κώστα Αθανασόπουλο», είναι το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, που γνωστοποιεί τις ακριβείς προσθαφαιρέσεις στο τεχνικό τιμ της τοπικής μας ομάδας .