Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά με… άρωμα πολιτικών εξελίξεων

Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά  με… άρωμα πολιτικών εξελίξεων

Στην εκδήλωση του βουλευτή Αρκαδίας, Κώστα Βλάση

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου στην Αθήνα έκοψε προχθές ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ., Κώστας Βλάσης, σε μια εκδήλωση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς πάνω από 2.000 άτομα γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και τους γύρω χώρους κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας.

Τον κ. Βλάση ήταν προγραμματισμένο να προλογίσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, ωστόσο, λόγω ασθένειας δεν κατάφερε να παρευρεθεί. Μήνυμα του κ. Σαμαρά αναγνώστηκε από το διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, κ. Τσιούτσια.

«Πιο έτοιμος από ποτέ και για νέους ρόλους”

Στο μήνυμά του, ο κ. Σαμαράς για τον Κώστα Βλάση ανέφερε ότι «είναι φίλος, αγωνιστής με αξίες. Ο Κώστας Βλάσης αυτό το ήθος το ακτινοβολεί χρόνια τώρα και όχι μόνο στην Αρκαδία», ενώ σημείωνε ότι τον θυμάμαι «ως απλό μαχητή, πρωταγωνιστή στην καθοριστική εκλογική νίκη που πετύχαμε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η Αρκαδία ξέρει, η Πελοπόννησος ξέρει ότι ο Κώστας ανέλαβε το βάρος των περιφερειακών εκλογών, έδωσε και την ψυχή του και τα κατάφερε. Αποστολή εξετελέσθη».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε, επίσης, στις επενδύσεις που γίνονται στην Αρκαδία, αλλά και στην έλευση του φυσικού αερίου. «Αυτή η αναβάθμιση της Αρκαδίας οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες του Κώστα Βλάση. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις συνεχείς οχλήσεις του Κώστα σε υπουργούς και υφυπουργούς για την επίλυση προβλημάτων. Είναι πεισματάρης, επίμονος, φορτικός μερικές φορές προς τους συναδέλφους του, αλλά ταυτόχρονα ευγενής και ακριβοδίκαιος.

Η αποτελεσματικότητά του, εξάλλου, χαρακτήρισε και τη θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών. Εργάστηκε σκληρά, παρά την πανδημία. Έχει σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο της Αρκαδίας. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Κώστας θα προσφέρει πολλά περισσότερα από εδώ και μπρος. Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για νέους ρόλους. Είναι το μέλλον της Αρκαδίας, είτε ως απλός βουλευτής είτε ως πρωταγωνιστής στην κεντρική πολιτική σκηνή, από όποια θέση τον τάξει η παράταξή μας. Είμαι πεπεισμένος ότι η Αρκαδία θα τιμήσει την Αρκαδία, όπως ο Κώστας την Αρκαδία».

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν οι ετεροδημότες Αρκάδες που ζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και προσωπικότητες από τον πολιτικό, το δημοσιογραφικό και τον επιχειρηματικό κόσμο τόσο της Αρκαδίας όσο και της χώρας γενικότερα.

Τον καθιερωμένο αγιασμό έκανε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ενώ αρκετοί ήταν οι Μεσσήνιοι που έδωσαν το «παρών» το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, όπως οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, αλλά και οι αρκαδικής καταγωγής, εφοπλιστής και δωρητής Αθανάσιος Μαρτίνος και γενικός διευθυντής της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ΑΒΕΕ, Δημήτρης Δέμος.

Α.Π.