Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ζητά αντικατάσταση λαμπτήρων στην εθνική οδό

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ζητά αντικατάσταση λαμπτήρων στην εθνική οδό

«Αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων επί των εισόδων της πόλης της Κυπαρισσίας – Κόμβος Κοπανακίου – Κόμβος Χαλαζονίου – Είσοδος Φιλιατρών» είναι το θέμα επιστολής του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας προς την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, με κοινοποίηση στο Γραφείο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και το Γραφείο Δημάρχου Τριφυλίας.

Στην επιστολή αναγράφεται: «Αξιότιμοι κύριοι, σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή έπειτα από πλήθος παραπόνων που δεχόμαστε από μέλη μας, αλλά και επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής μας σχετικά με τον οδοφωτισμό επί του εθνικού δικτύου στην περιοχή της Τριφυλίας. Έτσι, μετά την επικοινωνία μας (2022) και τις ενέργειες που έγιναν εκ μέρους σας στον οδοφωτισμό στις εισόδους της πόλης μας, κάποια προβλήματα παραμένουν, ενώ έχουν προστεθεί και άλλα, σε αλλά σημεία του οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα: Επί της εισόδου της Κυπαρισσίας από την περιοχή του Καλού Νερού, 10 τουλάχιστον λάμπες δεν ανάβουν. Επί της εισόδου της πόλης μας από την περιοχή των Φιλιατρών 12 τουλάχιστον λάμπες δεν ανάβουν. Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε για την κατάσταση του οδοφωτισμού που επικρατεί στον κόμβο Κοπανακίου, όπου σχεδόν το σύνολο των λαμπών δεν ανάβουν, ενώ θεωρούμε ότι θα πρέπει να προστεθεί και οδοσήμανση, καθώς η παρούσα είναι ελλιπής και εγκυμονείται κίνδυνος ατυχήματος.

Κόμβος Χαλαζονίου (Διπόταμα), το σύνολο των λαμπών έχουν περιστραφεί, προφανώς από τους ανέμους, και φωτίζουν τα παρακείμενα χωράφια, και όχι το οδόστρωμα. Είσοδος Φιλιατρών από την περιοχή της Κυπαρισσίας, το μεγαλύτερο μέρος των λαμπών, ιδίως στο ύψος της γέφυρας του χειμάρρου, δεν ανάβουν. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας για την αποκατάσταση των βλαβών. Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας. Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση».

Του Ηλία Γιαννόπουλου