Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας

Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας

Στον Ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλαμάτας, τον επονομαζόμενο “Φλαρίου”, μετέβη, την Κυριακή μετά από την εορτή των Φώτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος του οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο συνεφημέριος του Πρωτοπρ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Καλαμάτας Πρωτοπρ. Χρυσόστομος Γιαννακάς και οι Διάκονοι Κωνσταντίνος Μαυρικάκης και Ηλίας Διαμαντόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος, ερμηνεύοντας τον όρο “Γαλιλαία των εθνών”, προέτρεψε τους πιστούς να μετατρέψουν την καρδιά τους σε μια προσωπική Γαλιλαία. Τέλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο για την πρόσκληση και τον Πρωτοσύγκελλο π. Φίλιππο και τον συνεφημέριο του π. Γεώργιο για την ευταξία και ευπρέπεια εντός του Ιερού Ναού, αλλά και τους παριστάμενους τοπικούς άρχοντες, τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλο, την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Άννα Καλογεροπούλου και τους παρόντες Δημ. Συμβούλους Καλαμάτας για την παρουσία τους.