Στην Πάτρα ο Δίων – στην Αγία Παρασκευή Καλαμάτα ’80 – μέσα η Kalamata BC

Στην Πάτρα ο Δίων – στην Αγία Παρασκευή Καλαμάτα ’80 – μέσα η Kalamata BC

Με ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου στην Πάτρα ο Δίων Κυπαρισσίας
Δύσκολη έξοδο επιχειρεί ο Δίων Κυπαρισσίας, καθώς αντιμετωπίζει στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Πατρών  «Παναγία Αλεξιώτισσα» την ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου, σ’ ένα κρίσιμο ματς για τη 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η τριφυλιακή ομάδα στοχεύει στο «διπλό» (αν τα καταφέρει και πάρει τη νίκη θα συμπληρώσει δύο κόντρα στην ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου), για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή της κατάταξης.

Ο προπονητής του Δίωνα Κυπαρισσίας Γιώργος Διαμαντόπουλος αναμένεται να έχει όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Αναστασόπουλος, Τζιμινίδης, ενώ κομισάριος θα είναι ο Δ. Σπυρόπουλος.

___________________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Έξω με Αγία Παρασκευή
Στην Αττική εκδράμει η φορμαρισμένη Καλαμάτα ’80, καθώς αντιμετωπίζει στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Κοντόπευκου την ισχυρή Αγία Παρασκευή, για τη 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Αλέξης Κορογώνας, ο συνεργάτης του Βασίλης Παναγιωτόπουλος και οι αθλητές τους γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς θα «σφυρίξουν» οι Νικόλιας και Γερμιλάκης, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Φαλούκας.


KAΛΑΜΑΤΑ B.C.
Υποδέχεται τον ΑΟ Ερμιονίδας
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Ερμιονίδας, η Καλαμάτα B.C., παραμένοντας έτσι κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του Γιώργος Σπυρόπουλος, προβληματίζονται για τη συμμετοχή των Δημήτρη Παπαντωνίου,  Γιώργου Μπάκα και Δημήτρη Μαργέλη (ταλαιπωρήθηκαν  από τραυματισμούς).

Η Καλαμάτα B.C. (προέρχεται από σπουδαίο διπλό κόντρα στον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη»), περιμένει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους της.

Το ματς αρχίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα και διαιτητές έχουν οριστεί οι Καραπανάς, Μπερέτσος, ενώ κομισάριος θα είναι ο Σπύρος  Ηλιόπουλος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 13ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:

Κυριακή 15 Ιανουαρίου – 5.00 μ.μ.

ΑΟ Νήαρ Ηστ – ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη»

Παναχαϊκή – ΕΑ Προμηθέας 2014

ΚΑΟ Κορίνθου – Παλαίμων – Πήγασος Θυρέας