Στην τελική ευθεία η υπογειοποίηση δικτύου ομβρίων των Γαργαλιάνων

Στην τελική ευθεία η υπογειοποίηση δικτύου ομβρίων των Γαργαλιάνων

«Στην τελική του ευθεία βρίσκεται το έργο της υπογειοποίησης του δικτύου ομβρίων υδάτων, στην περιοχή πλησίον του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου της πόλης των Γαργαλιάνων», αναγράφεται εισαγωγικά σε ενημερωτική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας.

Στην επιστολή, που δημοσιεύθηκε με φωτογραφίες στο Facebook, προστίθεται: «Τα μηχανήματα με τα οποία έχουμε εφοδιάσει το στόλο του Δήμου Τριφυλίας, όπως και το εργατικό προσωπικό με το οποίο τα έχουμε επανδρώσει, έχουν συμβάλει τα μέγιστα για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωσή του. Με την περάτωση του συνόλου των εργασιών θα έχει θωρακιστεί πλήρως η εν λόγω περιοχή για την αντιμετώπιση τυχόν πλημμυρικών φαινομένων.

Με την επίλυση του συγκεκριμένου χρόνιου προβλήματος για την πόλη των Γαργαλιάνων, άλλο ένα αίτημα των κατοίκων της πόλης, καθώς επίσης και ακόμα μία προεκλογική μας δέσμευση, παίρνουν σάρκα και οστά.

Επόμενο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας, το οποίο επίσης αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων των Γαργαλιάνων, θα είναι εκείνο που θα πραγματοποιήσουμε στην περιοχή πλησίον του δημοτικού γηπέδου της πόλης. Το οποίο και πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα. Και συνεχίζουμε…».