Στην Τούμπα απόψε με ΠΑΟΚ η Καλαμάτα

Στην Τούμπα απόψε με ΠΑΟΚ η Καλαμάτα

Μεγάλες ποδοσφαιριστές στιγμές προσφέρει στην Καλαμάτα για μια ακόμη φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο το Κύπελλο Ελλάδος.

Η Μαύρη Θύελλα θα «πετάξει» σήμερα το πρωί για τη Θεσσαλονίκη και στις 9 μ.μ. θα παραταχθεί στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στον μεγάλο ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τη ρεβάνς του 0-2 στο Στάδιο της Παραλίας στο πλαίσιο των «16» του θεσμού και η τοπική μας ομάδα θα προσπαθήσει να το ζήσει όσο γίνεται περισσότερο, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν σε απ’ ευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Tv.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ συμπεριλήφθηκε ο 20χρονος Μεσσήνιος τερματοφύλακας Βαγγέλης Καραχάλιος, ο οποίος ξεπέρασε μετά από καιρό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Συνολικά ο προπονητής κ. Αναστόπουλος θα πάρει στη Θεσσαλονίκη 21 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον Μπόρχες, για τον οποίο το παιχνίδι στην Τούμπα αναμένεται να αποτελέσει κύκνειο άσμα, καθώς αποφασίστηκε να αποχωρήσει (στο μεταξύ έλυσε και τυπικά την συνεργασία του με την Καλαμάτα και ο Κόκκορης).

Αναλυτικά την αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Ταΐρης, Μέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Μπενίτεζ, Ματέους, Τριανταφυλλάκης, Μπόρχες, Γκότσης, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Τάτος, Μαρκόφσκι, Μοζέρ, Καραχάλιος.

Το αποψινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας) με βοηθούς τους Γιώργο Στεφανής (Καρδίτσας) και Κώστα Στάικο (Λάρισας) και 4ο τον Γιώργο Τακίδη (Κιλκίς).

Στο άλλο ματς της ημέρας η Καλλιθέα θα υποδεχθεί στις 4.30 μ.μ. τη Λαμία στη ρεβάνς του μεταξύ τους 1-1.