Τιμούν τη μνήμη του Δ. Μαυρίκη Διαβολίτσι, Πανιώνιος

Τιμούν τη μνήμη του Δ. Μαυρίκη Διαβολίτσι, Πανιώνιος

Αυτή την Κυριακή 22/1 στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Ασπροχώματος ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Υπάρχει όμως κάτι ή μάλλον κάποιος που ενώνει τις δύο ομάδες. Κι αυτός είναι ο αείμνηστος παλιός άσος, Δημήτρης Μαυρίκης, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τον Πανιώνιο. Έτσι, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟΔ:
«Το πρωί αύριο Κυριακή στις 10.30 η διοίκηση του Πανιωνίου θα τελέσει τρισάγιο στον τάφο του Δημήτρη Μαυρίκη στο νεκροταφείο Μελιγαλά τιμής ένεκεν στην μνήμη του. Στην τελετή θα παραστεί και η διοίκηση του Α.Ο.Διαβολιτσίου .
Πριν την έναρξη του αγώνα Α.Ο.Διαβολιτσίου- Πανιωνίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μητσάρα, για τη προσφορά του στο ποδόσφαιρο, φορώντας την φανέλα του ιστορικού Πανιωνίου ,κάνοντας υπερήφανο το χωριό του και ολόκληρη την Μεσσηνία.
Θα πραγματοποιηθεί απονομή Τιμητικής Πλακέτας στην οικογένειά του στην Μνήμη του από την ομάδα του Α.Ο. Διαβολιτσίου , καθώς επίσης και απονομή Τιμητικής Πλακέτας στην διοίκηση της Ιστορικής Ομάδας του Πανιωνίου για την μεγάλη προσφορά της στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Μια ιστορική στιγμή για το σωματείο μας , καλούμε τους φιλάθλους της Μεσσηνίας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους».