Αγρότες Μεσσήνης & Χανδρινού: «Συνεχίζουμε δυναμικά, θα νικήσουμε»

Αγρότες Μεσσήνης & Χανδρινού: «Συνεχίζουμε δυναμικά, θα νικήσουμε»

«Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας που κατέβηκαν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους μηχανήματα στη μεγάλη κινητοποίηση στην  Καλαμάτα» αναφέρουν οΑγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης και ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού σε ανακοίνωσή τους.

«Καταγγέλλουμε», σημειώνουν ακόμη, «την κυβέρνηση και τη ΔΕΗ που προχωρεί σε διακοπές αγροτικών ρευμάτων, τώρα μάλιστα που ο πάγος κάνει αναγκαίο το πότισμα. “Αρμόδιοι” να τα κόψουν υπάρχουν, “αρμόδιοι” να μας απαντήσουν και να αναλάβουν ευθύνες δε βρίσκονται. Δε μας συγκινούν τα κροκοδείλια δάκρυα παραμονές εκλογών από διάφορους “μεσσίες” που έτρεξαν να φωτογραφηθούν ανάμεσα στα τρακτέρ μας στην πλατεία. Διαχρονικά η πολιτική όλων των κυβερνήσεων έχει οδηγήσει την αγροτιά σε αδιέξοδο. Δεν υπάρχει πλέον άλλη επιλογή από τον οργανωμένο αγώνα μέσα από τους αγροτικούς συλλόγους για να διεκδικηθούν λύσεις στα προβλήματα.

Η συμμετοχή έδειξε την αποφασιστικότητα των αγροτών να αγωνιστούν για τα μεγάλα προβλήματα και την επιβίωσή τους. Διεκδικούμε την επιβίωσή μας ώστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας με τα δίκαια αιτήματά μας, συνεχίζουμε μέχρι να γίνουν δεκτά, με κάθε μορφή.

Περιμένουμε την αυριανή συνάντηση της ΠΕΜ με τα συναρμόδια υπουργεία για να συντονίσουμε πανελλαδικά τις επόμενες κινήσεις μας. Συνεχίζουμε δυναμικά, θα νικήσουμε».