Αναμονή για το πρωτάθλημα και πρωτοβουλία για τους σεισμοπαθείς από την ΠΑΕ Καλαμάτα

Αναμονή για το πρωτάθλημα και πρωτοβουλία για τους σεισμοπαθείς από την ΠΑΕ Καλαμάτα

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει χάσει δύο αγωνιστικές και μια που επίκειται το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω της αποχής των ομάδων που ζητούν αύξηση της χρηματοδότησης από την Πολιτεία και τήρηση των υπεσχημένων. Φως στο …τούνελ ακόμη δε διαφαίνεται, ενώ η κατηγορία όπου συμμετέχει και η Καλαμάτα πήρε χθες τη στήριξη της ΕΠΟ μέσα από τη συνάντηση αντιπροσωπείας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο.

Σύμφωνα με το dikisports.gr «οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι υπό αυτές τις συνθήκες, το “λουκέτο” διατηρείται, καθώς η κατηγορία δεν είναι βιώσιμη. Τέθηκαν και άλλα δύο ζητήματα: Πόσα είναι τα φετινά χειραγωγημένα ματς της SL2, αλλά και της SL1. Ταυτόχρονα αν υπάρχει πειθαρχική τεκμηρίωση. Ποια θα είναι η αντίδραση της FIFA αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα.

Πράγματι υφίσταται κίνδυνος Grexit λόγω αθέμιτης κρατικής παρέμβασης», με ανοικτό το ενδεχόμενο της προσφυγής των ομάδων στη ΦΙΦΑ.

Στο μεταξύ το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 αποφάσισε χθες τον μηδενισμό της Επισκοπής και του Ηροδότου, για τα  παιχνίδια με την Καλλιθέα και την ΑΕΚ Β’ αντίστοιχα, οι οποίες από την πλευρά τους παίρνουν τους 3 βαθμούς της νίκης με 3-0 στα χαρτιά.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στα γραφεία της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ αναδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο καλώντας τον κόσμο της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ να ενισχύσει τις προσπάθειες στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία.

«Για τον σκοπό αυτόν το πρόγραμμα KALAMATA FC ‘ΠΝΟΗ’ συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα (παυσίπονα, γάζες κ.λ.π.), πάνες, προσωπικά είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας. Τα συγκεντρωθέντα είδη θα παραδοθούν σε συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς συντονισμού, στους γείτονες συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη!

Συγκεντρώνουμε καθημερινά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Αμβροσίου Φραντζή 14, από τις 10.00-16.00», αναφέρουν οι «μελανόλευκοι» στο κάλεσμά τους.