Άριστα στο διοργανωτή ΣΑ Μεσσήνης, 3η θέση για τη Δανάη Μαργαρίτη και 2η η Καζολέα του ΟΑΚ

Άριστα στο διοργανωτή ΣΑ Μεσσήνης, 3η θέση για τη Δανάη Μαργαρίτη και 2η η Καζολέα του ΟΑΚ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Εθνικό Πρωτάθλημα Ε2 για αγόρια  και κορίτσια κάτω των 14 ετών, το οποίο ανατέθηκε από την ΕΦΟΑ και τη ΣΤ’ Ένωση Αντισφαίρισης Πελοποννήσου για πρώτη φορά στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Μεσσήνης και έλαβε χώρα στα ανακαινισμένα γήπεδα τένις που εδρεύουν στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου Αγ. Νικολάου.

Περισσότερα από 250 άτομα, εκ των οποίων 85 αθλητές και 165 συνοδοί και προπονητές, συνέρρευσαν στις εγκαταστάσεις της Μπούκας το πενταήμερο  17-21/2/2023 προκειμένου να αγωνιστούν, αλλά και να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των αθλητών για τη βαθμολογική τους άνοδο.

Συνολικά διεξήχθησαν 4 κατηγορίες κάτω των 14 ετών,  μονά Αγόρια, Κορίτσια και διπλά Αγόρια – Κορίτσια

Οι  νικητές σε κάθε κατηγορία είναι οι εξής:
ΜΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1η Λιαγκριδώνη Βασιλική (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας), 2η Μαρία Καζολέα ( Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας), 3ες Δανάη Μαργαρίτη (ΣΑ Μεσσήνης), Αμουργιανού Χριστίνα (ΟΑ Πετρούπολης)

ΜΟΝΑ ΑΓΟΡΙΩΝ
1ος Μπερνίτσας Κωνσταντίνος-Λουκάς (ΑΟ Τατοΐου), 2ος Καρνιάτης Μαρίνος (ΟΑ Αττικής), 3οι Μοτσάκος Ιωάννης (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας), Χατζόπουλος Γεώργιος (ΑΟΑ Χαϊδαρίου).

ΔΙΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1ες Λιαγκριδώνη Βασιλική/Αλευρά Μελίνα (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας), 2ες Τσαντίλη Βασιλική/Αρτσίτα Αργυρώ (ΑΟΑ Χαϊδαρίου).

ΔΙΠΛΑ ΑΓΟΡΙΩΝ
1οι Φαφούτης Βασίλης/Μπενετάτος Σπυρίδων  (ΑΟΑ Πατρών), 2οι Καρνιάρτης Μαρίνος (ΟΑ Αττικής)/Μπερνίτσας Κωνσταντίνος Λουκάς (ΑΟ Τατοΐου).

Πολύ καλή παρουσία είχαν ακόμη από πλευράς Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης στην κατηγορία  Κ14 η Αθανασία Λεβεντοπούλου (αποκλείστηκε πολύ δύσκολα στον 1ο γύρο στο 3o σετ) και ο Γιάννης Λεβεντόπουλος στα Αγόρια Α14.

Τα μέλη και η Διοίκηση του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αγωνιστική τους εμφάνιση και τους εύχονται καλή συνέχεια στους αγώνες τους.  Ο ΣΑ Μεσσήνης ευχαριστεί επίσης  για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, τις υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης για τη σημαντική υλικοτεχνική υποστήριξη, το μέλος του συλλόγου και γιατρό των αγώνων κ. Νίκο Λεβεντόπουλο για τις εθελοντικές του υπηρεσίες ιατρικής κάλυψης των αγώνων  και τους χορηγούς Coffee House, local flavor in Greece και enaysis engineering.

Τέλος, ένα τεράστιο «ευχαριστώ» απευθύνει ο ΣΑ Μεσσήνης σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που συνέβαλλαν με τις εθελοντικές τους υπηρεσίες στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων E2 Εθνικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης στη Μεσσήνη.