Δεν θα είναι υποψήφιος ξανά ο Κώστας Καραμανλής

Δεν θα είναι υποψήφιος ξανά ο Κώστας Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. “Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή”, αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε προς αποφυγήν… παρεξηγήσεων ότι στηρίζει την κυβέρνηση και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την οποία υπηρέτησε με σεβασμό και αγάπη στον κόσμο της και σε όλους τους Έλληνες.

Η ανακοίνωσή του

«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. 

Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα.

Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της.

Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, υπήρξε χθες τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και μάλιστα αναμένεται ανακοίνωση από τον κ. Μητσοτάκη για τις αποφάσεις του πρώην πρωθυπουργού, ενώ, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, ο Κώστας Καραμανλής θα είναι παρών στην προεκλογική μάχη.