Δήμος Δυτικής Μάνης: Υποψήφιος δήμαρχος ο Παναγιώτης Μπασάκος

Δήμος Δυτικής Μάνης: Υποψήφιος δήμαρχος ο Παναγιώτης Μπασάκος

Σε ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις επερχόμενες εκλογές στο προχώρησε ο Παναγιώτης Μπασάκος.

Όπως αναφέρει σε αυτή, “η παράταξή μας, από τον Ιούλιο του 2021, συμμετέχει στη διοίκηση του Δήμου, σε μια προσπάθεια να δυναμώσει και να βοηθήσει τη Δημοτική Αρχή προς όφελος των πολιτών, ανιδιοτελώς, θέτοντας στις υπηρεσίες του Δήμου μας την εμπειρία και τις γνώσεις των ανθρώπων που πλαισιώνουν την παράταξή μας. Συμβάλαμε στην ένταξη και δημοπράτηση πολλών έργων σε διάφορα προγράμματα (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ΤΡΙΤΣΗΣ κ.λπ.) και αξιολογήσαμε τα προβλήματα της καθημερινότητας σε κάθε τοπική κοινότητα, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα έως τη λήξη της δημοτικής περιόδου.

Ταυτόχρονα, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα! Τον Οκτώβριο του 2023 θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής. Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία. Η εμπειρία μας πλέον αναγνωρίζεται. Τα προβλήματα του τόπου μας πολλά, διότι ο Δήμος μας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Δοκιμαζόμαστε κάθε μέρα. Η ανάγκη για υποδομές ύδρευσης, αποχέτευσης, οδοποιίας και ενός επιχειρησιακού σχεδιασμού ανάπτυξης ορεινών και παραθαλάσσιων περιοχών είναι επιτακτική!

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις αξίες της νεολαίας μας για χώρους άθλησης και ειδικής στήριξης για την αποφυγή κάθε είδους παραβατικότητας, ώστε να καταστεί παράγοντας ανάπτυξης του Δήμου μας.

Ως υποψήφιος δήμαρχος έχω την εμπειρία και τη γνώση να χαράξουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας μας.

Σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, είτε συμμετέχοντας στο συνδυασμό νίκης που θα καταθέσουμε είτε με την ψήφο σας!”.