Για «διπλό» κόντρα στον ΑΟ Ερμιονίδας ο Δίωνας – Μέσα η Kalamata B.C – Εκτός η Καλαμάτα ’80

Για «διπλό» κόντρα στον ΑΟ Ερμιονίδας ο Δίωνας – Μέσα η Kalamata B.C – Εκτός η Καλαμάτα ’80

Με στόχο το «διπλό» θ’ αντιμετωπίσει σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Ερμονίδας τον τοπικό ΑΟ Ερμιονίδας ο φορμαρισμένος Δίωνας Κυπαρισσίας, για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της τριφυλιακής ομάδας Γιώργος Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Μπουσιούτας, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τον σημερινό κρίσιμο αγώνα έχουν οριστεί να «σφυρίξουν» οι Παπαγεωργίου, Μπον, ενώ κομισάριος θα είναι η κα Τρίγκα.

________________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.
Υποδέχεται τον ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμωνα

Τον ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων αντιμετωπίζει σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα η Καλαμάτα B.C., για τη 17η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η Καλαματιανή ομάδα θέλει επιστροφή στις νίκες (μετά την ήττα στην παράταση, από την ΕΑ προμηθέα 2014 στην Πάτρα), για να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο  από την πρώτη «τετράδα» της κατάταξης.

Ο προπονητής Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του, Γιώργος Σπυρόπουλος, δύσκολα θα έχουν στη διάθεσή τους τον Άγγελο Οικονομίδη ο οποίος ταλαιπωρήθηκε  από τραυματισμό.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Ιωάν. Πετράκος, Καραπατάς, ενώ κομισάριος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

___________________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Με ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» στην Πάτρα
Δύσκολη έξοδο επιχειρεί σήμερα η Καλαμάτα ΄80, καθώς κοντράρεται στις 7.00 μ.μ. (αντί για τις 5.00 μ.μ. όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί) στο Γυμναστήριο Πατρών «Παναγία Αλεξιώτισσα» με τον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» για τη 17η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Νότου της Γ ΄  Εθνικής.

Η Καλαματιανή ομάδα (προέρχεται από 4 σερί ήττες) , θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του Βασίλης  Παναγιωτόπουλος, στα πλάνα που ετοιμάζουν για την αυριανή κρίσιμη συνάντηση αναμένεται να έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Σάλτας Μπερέτσος, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Θεοδοσόπουλος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 17ης αγωνιστικής του1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής, είναι τα εξής:

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου – 5.00 μ.μ.

ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου – Παναχαϊκή

Πήγασος Θυρέας – Αγία Παρασκευή

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου – 8.00 μ.μ.

ΑΟ Νήαρ Ηστ – ΕΑ Προμηθέας 2014