Η Ιωάννα Τζόρβα του Φιλαθλητικού Ομίλου Μεσσηνίας 8η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου Α/Γ

Η Ιωάννα Τζόρβα του Φιλαθλητικού Ομίλου Μεσσηνίας 8η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου Α/Γ

Στη Ζαχάρω και στην Καλαμάτα για προπονήσεις η 16χρονη αθλήτρια από την Κυπαρισσία

Η 16χρονη Ιωάννα Τζόρβα από την Κυπαρισσία είναι η 8η καλύτερη Ελληνίδα στο απαιτητικό αγώνισμα του πεντάθλου στον κλειστό στίβο για το 2023!

Η αθλήτρια του Φιλαθλητικού Ομίλου Μεσσηνίας διακρίθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών – Γυναικών στο πένταθλο (60μ με εμπόδια, άλμα σε ύψος, σφαιροβολία, άλμα σε μήκος και 800μ).

Η Ιωάννα αγωνίστηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε ένα από τα πιο δύσκολα και επίπονα αγωνίσματα του κλειστού στίβου (5 αγωνίσματα σε μια ημέρα) και κατάφερε να κερδίσει μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες της κατηγορίας γυναικών.

Στο διάστημα που προηγήθηκε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η Τζόρβα συμμετείχε σε 2 ημερίδες κλειστού στίβου στα 60 μ. με εμπόδια, σε Αθήνα και Πάτρα, τερματίζοντας στην 2η και 1η θέση.

Η αθλήτρια του Φιλαθλητικού Ομίλου Μεσσηνίας  κατά την διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας, ξεπέρασε τις δυσκολίες των ανύπαρκτων υποδομών στίβου της Κυπαρισσίας.

Προπονείται σε πολύ άσχημες συνθήκες και πρέπει να μεταβαίνει στην Ζαχάρω και την Καλαμάτα, για να μπορέσει να πατήσει ταρτάν. Με την επιτυχία της Ιωάννας, τα παιδιά του στίβου της Κυπαρισσίας έστειλαν για άλλη μια φορά ένα μήνυμα θετικής ενέργειας, ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει έναν άνθρωπο που πιστεύει και αγαπάει αυτό που κάνει.