Ισόπαλο το ντέρμπι, κερδισμένοι Πάμισος, Εράνη

Ισόπαλο το ντέρμπι, κερδισμένοι Πάμισος, Εράνη

Αρκετές συγκινήσεις επεφύλασσε το άνοιγμα της αυλαίας της 20ής αγωνιστικής της Α’ Τοπικής που περιλάμβανε σήμερα τις «δοκιμασίες» των πρωτοπόρων.

Το κυρίως ενδιαφέρον κέντρισε δικαίως το ντέρμπι Πανθουριακού-ΑΟ Κυπαρισσίας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού που έληξε χωρίς νικητή.

Όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες παρακολούθησαν πολλές φάσεις και 4 γκολ.

Οι Τριφύλιοι άνοιξαν στο 1ο λεπτό του αγώνα το σκορ, με εύστοχο πέναλτι του Π. Μπουτσικάκη.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου έκανε όμως την ανατροπή με τη συμπλήρωση του ημιώρου, καθώς ισοφάρισε με τον Σεντεμέντε και στη συνέχεια ο Νικολόπουλος πέτυχε το 2-1.

Η πίεση του ΑΟΚ στο β’ ημίχρονο καρποφόρησε στο 85’ με τον πολύπειρο Κυβελίδη, πρόσφατο μετεγγραφικό απόκτημα των φιλοξενουμένων να κάνει το 2-2 (λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Οδεμισιώτη).

Η αναμέτρηση «άναψε» στα τελευταία λεπτά, με την Κυπαρισσία να διαμαρτύρεται έντονα για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στο Ζαφείρη και αμέσως μετά, με τη συμπλήρωση του 90λέπτου, για ένα ακυρωθέν γκολ (υποδείχθηκε οφ σάιντ ο Κυβελίδη, ο οποίος έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα).

Ο διαιτητής κ. Πλακογιάννης απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον προπονητή της τριφυλιακής ομάδας, Γιώργο Καλόμαλο, για τις έντονες διαμαρτυρίες του.

Την ισοπαλία Πανθουριακού-Κυπαρισσίας εκμεταλλεύτηκαν η Εράνη, που είχε εύκολο έργο στον Κάμπο, κερδίζοντας με 0-4 την Αβία και ο πρωτοπόρος Πάμισος που έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του ΠΑΣ Ράχης με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης στη Μεσσήνη σημείωσε στο 75’ ο Φιλόπουλος, ενώ στο 89’ ο Κυριακόπουλος απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαραντόπουλος.

Α’ Τοπική
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (20ή αγωνιστική)
Πάμισος Μεσσήνης-ΠΑΣ Ράχη 1-0
ΑΕ Αβίας-Εράνη Φιλιατρών 0-4
Πανθουριακός-ΑΟ Κυπαρισσίας 2-2
Ηρακλής Καλαμάτας-Εθνικός Μελιγαλά 3-1

-Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (19/2) με τα παιχνίδια ΑΟ Μεθώνης-Ολυμπιακός Ανάληψης και Ακρίτας Κορώνης-Τέλος Άγρας (ώρα έναρξης 3 μ.μ.).