Κυπελλούχος Ισραήλ ο Καλαματιανός Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

Κυπελλούχος Ισραήλ ο Καλαματιανός Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισραήλ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ πανηγύρισε την Πέμπτη το βράδυ ο Καλαματιανός προπονητής μπάσκετ Θεόδωρος Γιαννακόπουλος. Μία σημαντική επιτυχία για τον 38χρονο συμπατριώτη μας προπονητή, ο οποίος  είναι «assistant Cooch” του Αλεξάντερ Ντζίκιτς στην Ισραηλινή ομάδα.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ επικράτησε με 67-61 της περίφημης Μακάμπι Τελ- Αβίβ στο μεγάλο τελικό Κυπέλλου (Ispaeli State Cup). Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κατέκτησε για 7η φορά το Κύπελλο Ισραήλ.

Συγχαρητήρια της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στον Θεόδωρο Γιαννακόπουλο
Στο μεταξύ, η διοίκηση  της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μέσω ανακοίνωσής της συνεχάρη τον Καλαματιανό προπονητή Θεόδωρο Γιαννακόπουλο, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισραήλ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θέλουν να συγχαρούν δημόσια «έναν δικό μας άνθρωπο», τον Θόδωρο Γιαννακόπουλο, που ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της Χάποελ Ιερουσαλήμ και άμεσος συνεργάτης του Αλεξάντερ Ντζίκιτς, κατέκτησε το βράδυ της Πέμπτης το Κύπελλο Ισραήλ, κερδίζοντας στον τελικό την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 67-61.

 Θόδωρε, εκτός της μεγάλης χαράς που πήραμε όλοι οι άνθρωποι του Μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή, με αυτή σου την επιτυχία, ταυτόχρονα μας έκανες να νιώσουμε και μία υπερηφάνεια για σένα, αλλά για την ενασχόλησή μας με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης  που μας έχει χαρίσει τόσες πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

  – Σ΄ ευχαριστούμε πολύ για τη χαρά και την υπερηφάνεια που νιώθουμε.

   – Σου ευχόμαστε και άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες».