Mε Παναχαϊκή η Kalamata B.C. – Με Πήγασο Θυρέας ο Δίων -Με ΑΟ Ερμιονίδας η Καλαμάτα ’80

Mε Παναχαϊκή η Kalamata B.C. – Με Πήγασο Θυρέας ο Δίων -Με ΑΟ Ερμιονίδας η Καλαμάτα ’80

Mε Παναχαϊκή στην Πάτρα

Επικίνδυνη έξοδο επιχειρεί η Καλαμάτα B.C., καθώς αντιμετωπίζει στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Παναχαϊκής την τοπική Π.Γ.Ε. στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής. Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Παύλος Νώντας, ο συνεργάτης του Γιώργος Σπυρόπουλος και οι αθλητές τους, είναι αποφασισμένοι να  παλέψουν για ένα θετικό  αποτέλεσμα και ό,τι βγει.

Νοκ άουτ είναι οι Δημήτρης Καλογερόπουλος και Γιώργος Μπαλής (ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς). Διαιτητές έχουν οριστεί οι Αναστασόπουλος, Π. Αλεξόπουλος, ενώ κομισάριος ο κ. Μάρκου.

______________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80
Μονόδρομος η νίκη με ΑΟ Ερμιονίδας
Μονόδρομος είναι η νίκη για την Καλαμάτα ’80 στο εντός έδρας ματς  (πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 9.0 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας), με τον ΑΟ Ερμιονίδας, που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής  μπάσκετ, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική της πορεία.

Το εν λόγω ματς αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα (εκεί φιλοξενούνται το 30ό Κύπελλο της ΡΑΓ και το 9ο “Elegant Cup”). Άραγε η ΕΟΚ δεν γνώριζε ότι το Γυμναστήριο Τέντα δεν ήταν διαθέσιμο;

Ο προπονητής της Καλαμάτας 80 Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, αναμένεται να έχουν περισσότερες επιλογές  σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» στην Πάτρα.

Διαιτητές έχουν οριστεί ο Περδετζόγλου, Ψύχας, ενώ Κομισάριος ο Σπύρος Ηλιόπουλος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

_________________________

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Υποδέχεται τον Πήγασο Θυρέας
Τον ουραγό Πήγασο Θυρέας αντιμετωπίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας ο φορμαρισμένος Δίων Κυπαρισσίας για τη 18η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής. Η τριφυλιακή ομάδα θα προσπαθήσει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση, αυξάνοντας έτσι τις ελπίδες της για συμμετοχή στα «play – off” ανόδου στη Β΄ Εθνική. Ο προπονητής Γιώργος Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Μπουσιούτας αναμένεται να έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους.

Τον αγώνα έχουν οριστεί  να διευθύνουν οι Αν.Παπαδόπουλος, Οικονόμου, ενώ κομισάριος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Τα υπόλοιπα ματς της 18ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.

ΕΑ Προμηθέας  2014 – ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη»

5.00 μ.μ.

ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων – ΑΟ Νήαρ Ηστ

Αγία Παρασκευή – ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου.