Νέα έκκληση από την κόρη του αγνοούμενου ζεύγους της Μεθώνης

Νέα έκκληση από την κόρη του αγνοούμενου ζεύγους της Μεθώνης

Κοντά ένα μήνα παραμένει αγνοούμενο το ζευγάρι των Αμερικανών που έμενε μόνιμα στη Μεθώνη και χάθηκε με το αυτοκίνητό του και η αγωνία της κόρης τους που ζει στην Ουάσιγκτον, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ο Ντέιβιντ – Χάρισον και η Λουκρίσια Ρόμπινσον 80 περίπου χρόνων, εξαφανίστηκαν με το μπλε ηλεκτρίκ Opel Agila, αυτοκίνητό τους, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ – 7738.

Κανείς δε γνωρίζει την ακριβή ημέρα που εξαφανίστηκαν. Τελευταία επικοινωνία είχαν με τη φίλη και λογίστριά τους τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Η έρευνα όμως του «Τούνελ», έδειξε πως την επόμενη ημέρα κινήθηκαν στην Πύλο, όπου τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα κάποιο ίχνος τους, ούτε και το αυτοκίνητό τους και πιστεύεται πως κάτι κακό τους έχει συμβεί.

«Να γίνουν έρευνες σε απόκρημνα σημεία…»

Η Τζουλιάνα – Λουκρίσια Ρόμπινσον, κόρη του ζευγαριού, μίλησε εκ νέου στο «Τούνελ», ζητώντας να γίνουν νέες έρευνες σε απόκρημνα σημεία.

«Κανείς δε μου έχει πει κάτι νεότερο, το μόνο που μου λένε είναι ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ότι θα με ενημερώσουν αν βρούνε κάτι, αλλά πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα. Γνωρίζω πως είναι νεκροί… Ξέρω πως άφησαν το σπίτι… Τους ξέρω απέξω και ανακατωτά. Αν ήταν να πάνε σε κάποιο μέρος, θα μου το έλεγαν. Μπορώ να σας πω πάρα πολλά μέρη στα οποία τους άρεσε να πηγαίνουν. Οπουδήποτε με ερείπια, σε όποιο μέρος χρονολογείται από την κλασική εποχή, τη μινωική ή τη μυκηναϊκή, λάτρευαν τέτοιου είδους μέρη. Αλλά δεν πρόκειται να είναι εκεί… Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά. Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω στην φαντασία ότι είναι κάπου ζωντανοί, αλλά δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια…», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής.

«Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο και το αμάξι δεν εντοπίστηκε. Οπότε πρέπει να ήταν σε κάποιο παράδρομο ή σε κάποιο σημείο που δεν καλυπτόταν από κάμερες. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως βρήκαν μία απότομη στροφή και έπεσαν από τον γκρεμό. Αυτό που θα ερευνούσα, θα ήταν σε κάποιο παράδρομο και οπουδήποτε υπάρχει απότομος γκρεμός…»

Μιλώντας για το σημείωμα που φαίνεται να άφησαν πίσω οι γονείς της για εκείνη, είπε:

«Δεν το έχω δει, αλλά η φρασεολογία και ο τρόπος που το έγραψαν, είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενα από εκείνους. Είναι αυτοί… Είναι ο τρόπος που οι γονείς μου θα έλεγαν κάτι. Το μόνο που ελπίζω είναι πως κάποιος θα βρει τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ή το οτιδήποτε, δεν ξέρω… Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο…»

anikolouli.gr