Νίκη -ανάσα με Απόλλωνα η Καρδίτσα του Παπανικολόπουλου

Νίκη -ανάσα με Απόλλωνα η Καρδίτσα του Παπανικολόπουλου

Μια τεράστια από κάθε άποψη νίκη με 80-65 πήρε την περασμένη Κυριακή η Καρδίτσα, με τον Καλαματιανό Νικόλα Παπανικολόπουλο στην τεχνική ηγεσία, απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Η αναμέτρηση στο Κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» ήταν για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών (Basket League) και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να υπερκαλύψουν και τη διαφορά πόντων του πρώτου αγώνα με τους Αχαιούς, κοιτάζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία την παραμονή τους.

Η συνέχεια παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, για την ομάδα του Παπανικολόπουλου, καθώς εξακολουθεί να είναι ουραγός, «έπιασε» όμως το Λαύριο στους 16 βαθμούς και πλησίασε στον πόντο τον Απόλλωνα, ο οποίος μοιράζεται με 17 βαθμούς τις θέσεις 9-10 με τον Ιωνικό.

«Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί η πίεση του «πρέπει» ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συγκλονιστική στήριξη, παρά το αρνητικό σερί που έχει η ομάδα, και τον χρειαζόμαστε» ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των προπονητών ο κορυφαίος Καλαματιανός τεχνικός, αποδίδοντας τα εύσημα και στους συνεργάτες του «που προετοίμασαν ένα πολύ καλό παιχνίδι», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Αυτή η νίκη δεν έχει αλλάξει κάτι βαθμολογικά απλά μας δίνει την ψυχολογία να δουλέψουμε με καλύτερη διάθεση στο μεγάλο τελικό στόχο που είναι η παραμονή της ομάδας στην Α1». Επόμενη δοκιμασία για τον ΑΣ Καρδίτσας το ερχόμενο Σάββατο 4/2 στις 5 μ.μ. στο «Δ. Τόφαλος» με τον Προμηθέα Πατρών.