Ορκίστηκε μόνιμος αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Ορκίστηκε μόνιμος αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Νέος μόνιμος ιατρός ΕΣΥ, ειδικότητας Αναισθησιολογίας με βαθμό διευθυντή, ο Παναγιώτης Νιάρχος, ορκίστηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας από τον αναπληρωτή διοικητή, Δημήτριο Λαμπρόπουλο.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, με θέμα «Ορκωμοσία Αναισθησιολόγου στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας», που υπογράφεται από τον κ. Λαμπρόπουλο, αναγράφεται: «Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με ιατρικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε άλλη μία ορκωμοσία ιατρού ΕΣΥ από το διοικητή Δημήτριο Λαμπρόπουλο και συγκεκριμένα του κ. Παναγιώτη Νιάρχου, ως μόνιμου ιατρού ΕΣΥ, ειδικότητας Αναισθησιολογίας, με βαθμό διευθυντή. Η διαδικασία στελέχωσης του νοσοκομείου συνεχίζεται σύμφωνα με το στρατηγικό μας πλάνο! Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, δουλεύοντας σκληρά, με συνέπεια και μεθοδικότητα, προσλάβαμε στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας οκτώ (8) μόνιμους ιατρούς, αναβαθμίζοντας στην πράξη τις προσφερόμενες υγειονομικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Η παρουσία ενός ακόμα αναισθησιολόγου στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ποσοτική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση των χειρουργείων, ενώ θα αναβαθμίσει πλήρως τις δυνατότητες ανταπόκρισης των επειγόντων περιστατικών. Καλωσορίζουμε τον κύριο Παναγιώτη Νιάρχο, τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του».