Περικλής Μαντάς: «Με καθαρές κουβέντες απέναντι στη συκοφαντία Πολάκη»

Περικλής Μαντάς: «Με καθαρές κουβέντες απέναντι  στη συκοφαντία Πολάκη»

Σε συνέχεια της ανάρτησης που πραγματοποίησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο κύριος Πολάκης για ακόμη μια φορά ακολουθεί την αγαπημένη του τακτική, προσπαθώντας να πολιτευτεί με όπλα του τη συκοφαντία και τη λάσπη.

Καθαρές κουβέντες.

Ουδέποτε εγώ ή μέλος της οικογένειάς μου είχα οποιαδήποτε σχέση με offshore εταιρεία, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Ουδέποτε εγώ και η σύζυγός μου είχαμε τέτοιου τύπου δραστηριότητες ή σχέσεις με εταιρείες που εδρεύουν σε φορολογικούς παραδείσους.

Ουδέποτε ήμουν “μέτοχος” της AEGIR SERVICES CO.

Κάθε επιχειρηματική μου δραστηριότητα μέχρι σήμερα ήταν απόλυτα διαφανής και κάθε εταιρεία στην οποία συμμετείχα είχε έδρα στην Ελλάδα.

Οι πολίτες της Μεσσηνίας με γνωρίζουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι πολιτεύομαι με γνώμονα την ειλικρίνεια και τιμώ με όλες μου τις δυνάμεις την εντολή που μου έδωσαν. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Απέναντι στη δολοφονία χαρακτήρων και στο κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολύσει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς συνεχίζουμε να απαντούμε με θετικό λόγο μακριά από τακτικές πόλωσης, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν τοξικό κλίμα λίγους μήνες πριν από τις εκλογές».