Πρώτο τεστ της Καλαμάτας με Γκεοργκιόσκι σήμερα στου Ρέντη με Ολυμπιακό Β’

Πρώτο τεστ της Καλαμάτας με Γκεοργκιόσκι σήμερα στου Ρέντη με Ολυμπιακό Β’

Σήμερα στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο του Ρέντη η ομάδα της Καλαμάτας θα δώσει φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος επίσης συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Θα είναι η πρώτη αγωνιστική πρόβα που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ο νέος προπονητής της τοπικής μας ομάδας Ίλιε Γκεοργκιόσκι, καθώς και η πρώτη παρουσία για τα περισσότερα χειμερινά αποκτήματα των «μελανολεύκων».

Η μέρα είναι σημαντική για τις ομάδες της Super League 2 καθώς στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της κατηγορίας, το οποίο και θα αποφασίσει για συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος ή για επανέναρξη της επίσημης αγωνιστικής δράσης.

Σε περίπτωση που η διακοπή παραταθεί –κι αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαβεβαιώσεις που έχουν πάρει οι ομάδες από την πολιτεία για την οικονομική τους ενίσχυση ώστε να είναι βιώσιμες- η ομάδα της Καλαμάτας θα δώσει και δεύτερο φιλικό, υποδεχόμενη το Σάββατο στο Στάδιο της Παραλίας τον Απόλλωνα Σμύρνης, επίσης ομάδα της ίδιας κατηγορίας.