Σε ποιους δρόμους της Μεσσηνίας χρειάζονται ακόμα αντιολισθητικές αλυσίδες

Σε ποιους δρόμους της Μεσσηνίας χρειάζονται ακόμα αντιολισθητικές αλυσίδες

Εξακολουθούν να είναι σε ισχύ τα μέτρα που έχουν ορίσει με αποφάσεις τους οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή τις τελευταίες μέρες.

Ειδικότερα, παραμένει σε ισχύ ο υποχρεωτικός εφοδιασμός με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα των οχημάτων όλων των κατηγοριών, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα, από το 85,2ο χλμ. έως το 242,8ο χλμ. και από τον Κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτης έως το 45,53ο χλμ.

Επίσης, ισχύει υποχρεωτικός εφοδιασμός με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα των οχημάτων όλων των κατηγοριών, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Αρκαδίας και του Δήμου Σπάρτης.

Στον εθνικό  δρόμο Καλαμάτας Σπάρτης, μέσω Ταϋγέτου, απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης-παγετού από το 22ο χλμ έως το 45ο χλμ.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες παρακαλούν τους πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Β.Β.