Σήμερα στο Στάδιο το φιλικό της Καλαμάτας με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Σήμερα στο Στάδιο το φιλικό της Καλαμάτας με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μετά το τεστ της περασμένης Τετάρτης στο γήπεδο του Ρέντη (1-1 με τον Ολυμπιακό Β’), η ομάδα της Καλαμάτας θα δώσει σήμερα ένα δεύτερο φιλικό κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2 και υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Ίλτσο Γκεοργκιόσκι.

Η Μαύρη Θύελλα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας με ώρα έναρξης 15.30 και γενική είσοδο 5 ευρώ.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων είναι οι τραυματίες Μαρκόφσκι, Πανουργιάς, Ντιακιτέ, Μόζερ, Μπενίτες και ο Κωνσταντινόπουλος λόγω ίωσης, καθώς και ο Μπακαγιόκο, ο οποίος έχει τιμωρηθεί από τη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα.

Διευκρινήσεις από τη Super League 2 και νέο ΔΣ την 1η Μαρτίου
Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της Super League 2 έπειτα από τη συνεδρίασή του 22.2.2023, οπότε και έλαβε συγκεκριμένη απόφαση «για συνέχιση της αναστολής διεξαγωγής του πρωταθλήματος (παρά την εισήγηση του προεδρείου για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος με σκοπό τη συνέχιση του διαλόγου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού όπως ο ίδιος είχε απαιτήσει), αφού πείστηκε από την εισήγηση του κ. Ροκάκη για την αναστολή πρωταθλήματος, το οποίο  έθεσε ως προαπαιτούμενο για να έρθει σε επαφή με τον Υφυπουργό  Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη  με σκοπό να  φέρει έσοδα της τάξεως των 150.000€, από το μόνιμο μηχανισμό ενίσχυσης του αθλητισμού μέσω της φορολόγησης των κερδών των παιχτών, των τυχερών παιγνίων.

Ασφαλώς και τα πρακτικά είναι στη διάθεση του καθενός και θα αναγνωστούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Η Επιτροπή έχει παραπάνω από τον χρόνο που ζήτησε και Τετάρτη 1/3/2023 θα αναμένουμε τα αποτέλεσμα της». Τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/ 4ος όροφος), με βασικό θέμα την ενημέρωση από την Επιτροπή που συστήθηκε την 22/2/2023 σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και με τον Πρόεδρο της Super League 1.