Τρίτη θέση στον 21ο αγώνα Αργολικού Κόλπου αφιερωμένη στον Δημ. Ρούπα από τον Καρούτζο

Τρίτη θέση στον 21ο αγώνα Αργολικού Κόλπου αφιερωμένη στον Δημ. Ρούπα από τον Καρούτζο

Ο Παναγιώτης Καρούτζος διακρίθηκε σε έναν ακόμα αγώνα, αλλά ξεχώρισε πάλι και με το αθλητικό του ήθος.

Ο Μεσσήνιος δρομέας κέρδισε την περασμένη Κυριακή την 3η θέση στα 15.300 μ. του 21ου αγώνα Αργολικού Κόλπου, αφιερώνοντας το Κύπελλο στον συναθλητή του Δημήτρη Ρούππα, με το όνομα του οποίου επέλεξε κιόλας να τρέξει, εξηγώντας γι’ αυτή του κίνηση «Σήμερα δεν μπορούσες να τρέχεις παρέα μας λόγω της δουλειάς σου και εγώ είχα την τιμή να τρέξω με το όνομα σου! Λόγω του σπουδαίου έργου που κάνεις με το να προσπαθείς να σώζεις ζωές σε αυτό το δυστυχές γεγονός που συμβαίνει στη γειτονική μας χώρα. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι φίλος σου!».

Τέτοιες μικρές συμβολικές πρωτοβουλίες ανεβάζουν τον αθλητισμό σε υψηλές σφαίρες και ο Παναγιώτης Καρούτζος βρίσκεται κατ’ εξοχήν εκεί…

Για την ιστορία στον σημαντικό αγώνα της Αργολίδας που είχε έντονο το μεσσηνιακό στοιχείο, συμμετείχαν συνολικά περίπου 800 αθλητές και αθλήτριες. Νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Καλαπόδης με 49:08, 2ος ήταν ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος με 50:28, ενώ ο χρόνος του Παναγιώτη Καρούτζου, ο οποίος έτρεξε με τα χρώματα του Kalamata Running Project ήταν 51:55.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Δήμητρα Μπίκα με 1:01:48, ακολούθησε η Σταυρούλα Κατσιαρίμπα με 1:02:10 και το βάθρο των νικητριών συμπλήρωσε η Φιλίππα Πουλίδου (1:02:53).