Αγροτικοί Σύλλογοι Τριφυλίας για Αγροτική Οδοιποιία: «Κάποιοι μάλλον ζουν σε άλλη Τριφυλία»

Αγροτικοί Σύλλογοι Τριφυλίας για Αγροτική Οδοιποιία: «Κάποιοι μάλλον ζουν σε άλλη Τριφυλία»

«Κάποιοι μάλλον ζουν σε άλλη Τριφυλία. Εμείς οι αγρότες που καθημερινά ταλαιπωρούμαστε για να πάμε στα χωράφια μας, ξέρουμε ότι η αγροτική οδοποιία στο Δήμο μας έχει το κακό της το χάλι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%», τονίζουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, «απαντώντας» στον αντιδήμαρχο κ. Βλάχο.

Προ ημερήσιας διάταξης στην 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο τελευταίος απάντησε σε ερώτηση του Ευάγγελου (Αγγελή) Κοροβίλα σχετικά με την αγροτική οδοποιία ότι «στα Φιλιατρά έχουμε εκτελέσει τουλάχιστον το 80% στην αγροτική οδοποιία. Μέχρι μαΐστρες φτιάχνουμε τώρα…».

Ο κ. Κοροβίλας είπε στον κ. Βλάχο «ψεύδεσθε», με τον δεύτερο να ανταπαντά πως «κάνετε πολιτικό παιχνίδι», για να πάρει την απάντηση του κ. Κοροβίλα: «Θα σας στείλω φωτογραφίες…».

«Ειδικά Γαργαλιάνους και Φιλιατρά εκκρεμότητες είναι το 20%… Οι Γαργαλιάνοι είναι στο 80%, τα Φιλιατρά 80%, Κυπαρισσία 80%», τόνισε ο κ. Βλάχος.

Ο κ. Κοροβίλας επέμεινε ρωτώντας τον: «Θέλετε να δώσω την απάντηση (σ.σ. στους Αγροτικούς Συλλόγους Φιλιατρών και Γαργαλιάνων) ότι, λέτε, είναι φτιαγμένο το 80% των αγροτικών δρόμων;», με τον κ. Βλάχο να του απαντά ορθά κοφτά: «Ναι».

Διαψεύδοντας, ουσιαστικά, τον κ. Βλάχο οι δύο Αγροτικοί Σύλλογοι τονίζουν σχετικά: «Έκπληξη και αγανάκτηση προκάλεσε στους Αγροτικούς Συλλόγους Γαργαλιάνων και Φιλιατρών η απάντηση του αντιδημάρχου Τριφυλίας κ. Βλάχου σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, Αγγελή Κοροβίλα. Συγκεκριμένα, ο κ. Βλάχος δήλωσε πως έχει ολοκληρωθεί το 80% της αγροτικής οδοποιίας. Κάποιοι μάλλον ζουν σε άλλη Τριφυλία. Εμείς οι αγρότες που καθημερινά ταλαιπωρούμαστε για να πάμε στα χωράφια μας, ξέρουμε ότι η αγροτική οδοποιία στο Δήμο μας έχει το κακό της το χάλι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%. Απαιτούμε από τους αρμόδιους φορείς να σκύψουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα πάνω το συγκεκριμένο θέμα. Άμεσα».

Του Ηλία Γιαννόπουλου