Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων και για το Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β’

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων και για το Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β’

Για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 θα αναμετρηθούν το προσεχές Σάββατο 1 Απριλίου στις 2.45 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας η Καλαμάτα με τον Ολυμπιακό Β’. Λόγω της διεξαγωγής του διημέρου 31/3-1/4 του Final 4 του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, αποφασίστηκε να απορριφθεί το αίτημα των «ερυθρολεύκων» για την προμήθεια εισιτηρίων και να απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Αγωνιστικά, η ομάδα της Καλαμάτας στοχεύει στη νικηφόρα συνέχεια, μετά την πρόσφατη επιτυχία στην Κρήτη κόντρα στον Ηρόδοτο. Οι Ρόβας και Μαρκόφσκι ήταν επίσης τα «κέρδη» των «μελανολεύκων», ενώ ο προπονητής Ίλτσο Γκεοργκιόσκι θα έχει στη διάθεσή του για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό Β’ και τον έμπειρο τερματοφύλακα Μέντες, ο οποίους είναι διεθνής με την Γουινέα Μπισάου και συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πατρίδας του.

Τέλος, άλλαξε ημέρα η αναμέτρηση του Νοτίου Ομίλου της SL2 ανάμεσα στο Αιγάλεω και την πρωτοπόρο Κηφισιά και θα διεξαχθεί αντί για Σάββατο τη Δευτέρα 3/4 στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και ώρα 15:15.