Δεν έφτασε η νίκη του Λαζαρίδη στην Ελλάδα…

Δεν έφτασε η νίκη του Λαζαρίδη στην Ελλάδα…

Με 2-1 επικράτησε η Ουγγαρία της Εθνικής Ελλάδος, τένις με αμαξίδιο, στo πλαίσιo του Γ’ Ομίλου, των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (BNP Paribas World Team Cup) που φιλοξενούνται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Στους πρώτους αγώνες η ελληνική αποστολή «μετράει» δύο ήττες και μια νίκη. Αρχικά ο Επαμεινώνδας Σταμάτης ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Ρόλαντ Νέμεθ (6-1, 6-1).

Στη συνέχεια πετύχαμε την ισοφάριση στο σκορ με τη νίκη του Καλαματιανού Γιώργου Λαζαρίδη επί του Αττίλα Φάρκας με 2-0 σετ (6-2, 7-5), αλλά στη συνέχεια το δίδυμο της Ουγγαρίας Λάζλο Φάρκας και Ρόλαντ Νέμεθ επικράτησε 2-0 (6-0, 6-0)  του ελληνικού, που αποτελείτο από τους Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο και Γιώργο Λαζαρίδη και πήραν …κεφάλι στη βαθμολογία.

Οι Έλληνες τενίστες αντιμετωπίζουν σήμερα τους Πολωνούς, που αγωνίζονται με τους Καμίλ Φάμπισιακ, Τάντεους Κρουζελινσκι, Πιότρ Γιαροζέφσκι και Ντόμινικ Γιάκουμπ Μπούκαλα. Η Πολωνία είχε επικρατήσει στα παιχνίδια της πρεμιέρας του Ομίλου με 2-1 της Ουγγαρίας και προηγείται στον Γ’ όμιλο.

Πηγή: www.eaom-amea.gr