Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σήμερα και αύριο στη Μεσσήνη

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ  σήμερα και αύριο στη Μεσσήνη

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Μεσσήνης σήμερα Τετάρτη 8 και αύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου, στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Τα είδη που θα διανεμηθούν από τις 8.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι στο Δημαρχείο Μεσσήνης, είναι: είδη παντοπωλείου/κρεοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής, ενώ οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής.

Η διανομή θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ, τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους, καθώς επίσης και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή ΚΕΠ) ή συμβολαιογραφικό  πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τηλ. 27223-60150.