Δήμος Καλαμάτας: Οι πρώτοι υποψήφιοι του Θανάση Βασιλόπουλου

Δήμος Καλαμάτας: Οι πρώτοι υποψήφιοι του Θανάση Βασιλόπουλου

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ανακοίνωσε την πρώτη ομάδα υποψήφιων συμβούλων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα η πρώτη ομάδα αποτελείται από τους εξής:
Αθανάσιος Μάκιος
Κατερίνα Λαμπροπούλου
Ιωάννα Καρνούσκου
Ιάκωβος Περρωτής
Γεωργία Μουτεβελή – Σμυρλή

Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Βασιλόπουλος έκανε γνωστό ότι κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα παρουσιάζει νέους υποψήφιους


Βιογραφικά
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η Λαμπροπούλου Κατερίνα είναι Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα Αναισθησιολογίας και αριστούχος διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει υπηρετήσει για πολλά έτη ως ιατρός – επιμελήτρια στο ΓΝ Καλαμάτας, ενώ από το 2010 μέχρι σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη Μεικτή Χειρουργική Κλινική «City Hospital».

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ιατρικής εταιρείας Μεσσηνίας, στην οποίαν έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης. Ενεργό μέλος της Εταιρείας Αλγολογίας και της Πανελλήνιας Αναισθησιολογικής Εταιρείας.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Αποστολόπουλο Κωνσταντίνο, ΩΡΛ, διευθυντή στο ΓΝ Καλαμάτας και μητέρα δυο παιδιών.

ΚΑΡΝΟΥΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Είναι αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Ομίλου Μεσσηνίας, υπεύθυνη του Φιλοζωικού Ομίλου για την Καλαμάτα και μέλος της 5μελούς Επιτροπής Διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Καλαμάτας.

Η Ιωάννα έχει έντονη εθελοντική και κοινωνική δράση για περισσότερα από 15 έτη, έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια προστασίας των αδέσποτων ζώων.

Δε θα ήταν καθόλου υπερβολή να πω ότι το όνομά της συνδέεται με το φιλοζωικό της πόλης μας.

ΠΕΡΡΩΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
Ο Ιάκωβος Περρωτής είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου του τμήματος Φαρμακευτικής. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Άρι, όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Είναι  συνιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Μορφωτικού Συλλόγου “Ελπίδα Άριος”, ο οποίος στοχεύει στη  δημιουργική και πολύπλευρη απασχόληση των παιδιών του τόπου.

Είναι παντρεμένος με την τοπογράφο μηχανικό Κατερίνα Ξενούλη με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

ΜΟΥΤΕΒΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Η Γεωργία Μουτεβελή – Σμυρλή είναι απόφοιτος της Μαιευτικής Σχολής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και μέλος του συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου.

Δραστηριοποιείται στην πόλη της Καλαμάτας δέκα έξι και πλέον έτη εργαζόμενη σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά – μαιευτικά ιατρεία της πόλης μας.

Είναι παντρεμένη με το Θεόδωρο Σμυρλή, Αστυνομικό με τον οποίον έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Η αγάπη της για την πόλη μας, την οδήγησε στην απόφασή της να ενώσουμε δυνάμεις για μια Καλαμάτα ακόμη καλύτερη, ακόμη πιο φιλική, για τα παιδιά μας.

ΜΑΚΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Νάσος Μακιός είναι Πτυχιούχος Φυσικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια ως διαχειριστής υπολογιστικών συστημάτων σε μεγάλα μηχανογραφικά κέντρα στην Αθήνα. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια εργάζεται ως Περιβαλλοντικός Διευθυντής στην οικογενειακή επιχείρηση «ΚΛΗΜΗΣ» με έδρα την Καλαμάτα.

Είναι μέλος της Ομάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού και συντονιστής στον άξονα της Κυκλικής Οικονομίας και Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Καλαμάτας για την “Αποστολή” της πόλης της Καλαμάτας, στις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες  Ευρωπαϊκές πόλεις έως το 2030.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την μαθητική κοινότητα της Καλαμάτας σε θέματα κυκλικής οικονομίας και βιοοικονομίας με εκπαιδευτικές δράσεις μέσω της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 9 ετών.