Δυσαρέσκεια για την ελλιπή λειτουργία του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα

Δυσαρέσκεια για την ελλιπή λειτουργία  του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα

Απόφαση για την ελλιπή λειτουργία του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νέστορος.

Όπως αναφέρεται σε αυτή: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νέστορος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, με την υπ’ αριθμ. 13/2023 απόφασή του, για την ελλιπή λειτουργία του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα, στο κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος.

Ύστερα από επικοινωνία με το Σύλλογο Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς –ΣΕΤΠ και την έντονη διαμαρτυρία πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος, διαπιστώθηκε ότι το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Χώρας, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας δε λειτουργεί σωστά ή δεν έχει επάρκεια χαρτονομισμάτων.

Το ανωτέρω πρόβλημα αναμένεται να κορυφωθεί την άνοιξη, καθώς οι επισκέπτες αυξάνονται λόγω του αρχαιολογικού πλούτου της Χώρας.

Επίσης, κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στις συναλλαγές on line, γεγονός που δυσκολεύει την καθημερινότητα όλων.

Η Δημοτική Αρχή προωθεί σχετικό αίτημα στα Κεντρικά της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνυπογράφουν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος: Εμπορικός, Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Σύλλογος των Απανταχού Χωραϊτών “Ο νεομάρτυς Άγιος Δημήτριος”, Καρναβαλικός – Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Κοκκάλα”, Ομάδα Παραγωγών “Νηλέας”, Ακαδημία Χώρας, Α.Ο. Χώρας “Ο Παπαφλέσσας”, Σύλλογος Γυναικών και το Ίδρυμα Κωνσταντίνας Κολοκυθά – Σταματελοπούλου “Αρχαία Πύλος”».