Φιλικά ετοιμότητας για την Καλαμάτα και σε αναμονή της έναρξης της Super League 2

Φιλικά ετοιμότητας για την Καλαμάτα και σε αναμονή της έναρξης της Super League 2

Στο άτυπο εντός έδρας ντεμπούτο του νέου προπονητή, Ίλτσο Γκεοργκιόσκι, η Καλαμάτα επικράτησε το περασμένο Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα γκολ σημείωσαν στο 55’ ο Βασιλόγιαννης και στο 80’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τάτος (υποδείχθηκε σε χέρι του Τσαμούρη).

Διαιτητές: Νίκος Παπακωνσταντίνου (Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας-Παναγιώτης Νικολόπουλος).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης (55′ Μέντες), Παπατόλιος, Ματέους Άλβες (70′ Τάτος), Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Μαβινγκά, Λουπάνο, Καραγκούνης, Βασιλόγιαννης (84′ Λούκαστσικ), Αρναρέλλης (70′ Τριανταφυλλάκος), Πασάς (70′ Ρόβας). Ασίγκμπα, Γκότσης, Δρούγας, Μπουλάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης (46′ Σορτσάν, 77΄Κίναλης), Λούι (46′ Μουστακόπουλος), Ντομίνγκες (60′ Μουανζά), Τσελεπίδης (60′ Θεοχάρης), Τάμπας (72′ Κοροβέσης), Φατιόν (46′ Αναστασόπουλος), Πατάπης (72′ Μαζέτι), Χαλίμι (60′ Τσαμούρης), Κουάδρα (30′ Μωραΐτης), Περέιρα (60′ Ερέρα), Καρίμ (60′ Παπαγεωργίου).

«Ρεβάνς» στο Στάδιο με Ολυμπιακό Β’, εάν…
Ήταν το δεύτερο φιλικό για την τοπική μας ομάδα, μετά το 1-1 στου Ρέντη με τον Ολυμπιακό Β’, ενώ το Σάββατο 4/3 και ώρα 3.30 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας προγραμματίζεται, ανάλογα και με τις «πολιτικές» εξελίξεις, η «ρεβάνς» με τους «ερυθρόλευκους».

Η σειρά αυτή των αγωνιστικών τεστ, επιτρέπει στους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή να εξοικειωθούν με την ομάδα, κυρίως όμως καλύπτουν το αγωνιστικό κενό που έχει αφήσει η αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 2, η οποία φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος της.

Χθες έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση της 5μελούς επιτροπής που έχει ορίσει το ΔΣ της διοργανώτριας, με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη, και όπου φαίνεται ότι εξασφαλίστηκε η αναμενόμενη αύξηση της χρηματοδότησης προς τις ομάδες και σήμερα στις 12.30 μ.μ. θα ενημερωθεί το ΔΣ και θα ληφθούν αποφάσεις για επανέναρξη (και πότε) ή μη του πρωταθλήματος και περαιτέρω ενέργειες.