Η Αγγελική Νικολούλη για τον εντοπισμό του ζευγαριού των Αμερικανών

Η Αγγελική Νικολούλη για τον εντοπισμό του ζευγαριού των Αμερικανών

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονταν στην περιοχή «Πέντε δρόμοι» στον Ταΰγετο από αστυνομικούς με τη βοήθεια Drone, αρχικά εντοπίστηκε το όχημα και στη συνέχεια οι σοροί των Ντέιβιντ – Χάρισον και Λουκρίσια Ρόμπινσον, που αναζητούσε το «Τούνελ».

Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση του οχήματος και του άτυχου ζεύγους. Το αυτοκίνητό τους βρισκόταν σε χαράδρα βάθους 220 μέτρων.

Η διαδρομή στην οποία εντοπίστηκαν, οδηγούσε στη Μονεμβασιά, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, σκόπευαν να επισκεφθούν την περίοδο που εξαφανίστηκαν στις 23 Ιανουαρίου.

Η κόρη τους Τζουλιάνα, μιλώντας στην εκπομπή ζητούσε να γίνουν νέες έρευνες σε απόκρημνα σημεία, καθώς ήταν πεπεισμένη πως κάτι κακό τους είχε συμβεί.

Για την τραγική εξέλιξη ενημερώθηκε αρχικά από τη φίλη του ζευγαριού, Λίνα Ράντου. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στη συνέχεια με το «Τούνελ», ανέφερε πως θα περιμένει και τυπικά την επίσημη ταυτοποίηση από τις Αρχές, για να μπει επιτέλους ένα τέλος στην αγωνία της.

Ακουγόταν σοκαρισμένη και δε θέλησε να κάνει κάποια άλλη δήλωση, πέρα από το να ευχαριστήσει την εκπομπή και όσους βοήθησαν για τον εντοπισμό τους.

Το ζευγάρι είχε χαθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου με το μπλε ηλεκτρίκ Opel Agila αυτοκίνητό τους, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ – 7738.

Για την εξαφάνισή τους είχε σημάνει Silver Alert.