Καλαμάτα – Κηφισιά: Σήμερα το σούπερ ντέρμπι της επανέναρξης της SL2

Καλαμάτα – Κηφισιά: Σήμερα το σούπερ ντέρμπι της επανέναρξης της SL2

Με το ντέρμπι της Καλαμάτας κόντρα στην πρωτοπόρο Κηφισιά ξαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Super League 2, μετά από διακοπή ενός και πλέον μήνα, λόγω οικονομικών ζητημάτων.

Η μεγάλη αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 3.15 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας (θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3).

Επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της τοπικής μας ομάδας θα κάνει ο νέος προπονητής Ίλτσο Γκεοργκιόσκι, ενώ στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστών που ανακοινώθηκε χθες έχουν συμπεριληφθεί και τρία από τα χειμερινά μετεγγραφικά αποκτήματα των «μελανολεύκων», οι Μπαξεβάνος, Πανουργιάς και Μπουλάρι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν τεθεί στη διάθεση του κ. Γκεοργκιόσκι, στην προσπάθεια για σπάσιμο του αήττητου της πρωτοπόρου και μείωσης της βαθμολογικής ψαλίδας ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι οι παρακάτω:

Δημήτρης Ταΐρης, Γιώργος Λαδάς, Γιόνας Μέντες, Μαρκ Ασίγκμπα, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Μάρκος Μοζέρ, Νάτσο Λιποράσε, Χρήστος Δρούγας, Θανάσης Παπατόλιος, Ματέους Άλβες, Νίκος Μπαξεβάνος, Πσντελής Πανουργιάς, Βασίλης Καραγκούνης, Βασίλης Τριανταφυλλάκης, Γιάννης Πασάς, Ανδρέας Τάτος, Χρήστος Ρόβας, Αλέξανδρος Αρναρέλλης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Εμιλιάνο Μπουλάρι, Ντάνιελ Λούκαστιτς, Ντάνυ Λουπάνο.

«Σφυρίζει» ο Βλάχος
Όλο το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο και οι διαιτητές που ορίστηκαν στο ματς της Καλαμάτας έχουν ως εξής:

Παρασκευή 10 Μαρτίου, 15:15
Καλαμάτα-Κηφισιά: Βλάχος (Αν. Αττικής), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)-Διαμαντής (Λέσβου). 4ος Ρεντίφης (Αν. Αττικής). Παρατηρητής: Κοκκότου (Αργολίδας)

Σάββατο 11 Μαρτίου, 14:45

Επισκοπή-ΑΕΚ Β’

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’

Κυριακή 12 Μαρτίου, 14:45

Αιγάλεω-Καλλιθέα

Ηλιούπολη-Προοδευτική

Χανιά-Ηρόδοτος

Δευτέρα 13 Μαρτίου, 14:45

Απόλλων-ΟΦ Ιεράπετρας