Κανονικά το φιλικό της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β’

Κανονικά το φιλικό της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β’

Παρασκευή το ντέρμπι με την Κηφισιά

Στην ομαλότητα επιστρέφουν σιγά σιγά οι ομάδες της Super League 2, μετά την προχθεσινή απόφαση του ΔΣ της κατηγορίας για επανέναρξη του πρωταθλήματος, χάρις στις διαβεβαιώσεις που πήραν οι ΠΑΕ για αύξηση της τρέχουσας κρατικής χρηματοδότησης, αλλά και για σταθερή ρύθμιση της ενίσχυσης στο μέλλον.

Η Καλαμάτα δεν έχει φυσικά σταματήσει να προετοιμάζεται αγωνιστικά, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Ίλτσο Γκεοργκιόσκι, έχοντας πλέον συγκεκριμένο χρονικά στόχο, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, οπότε και ορίστηκε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με την πρωτοπόρο Κηφισιά. Η αναμέτρηση αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση και οι «μελανόλευκοι» έχουν πολλούς λόγους να θέλουν τη νίκη, μεταξύ άλλων και για να διατηρήσουν όσες ελπίδες τους αναλογούν για το κυνήγι της πρωτιάς. Η αναμέτρηση με την Κηφισιά θα έχει ώρα έναρξης τις 3.15 μ.μ. και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Πριν από το μεγάλο ματς όμως η τοπική μας ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δώσει το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι. Η αυριανή συνάντηση με τον Ολυμπιακό Β’ στο Στάδιο της Παραλίας θα έχει χαρακτήρα πρόβας πρωταθλήματος. Θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. και θα ισχύσει είσοδος 5 ευρώ. Η Καλαμάτα είχε εμφανιστεί αρκετά αλλαγμένη προς το καλύτερο στο προηγούμενο τεστ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και κάτι ανάλογο θα περιμένουν οι φίλαθλοι να δουν και στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Super League 2
Nότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.03.2023

ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Καλαμάτα – Κηφισιά  (15:15/ΕΡΤ3)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.03.2023

Π.Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, Επισκοπή – ΑΕΚ Β  (14:45)

ΑΓΥΙΑΣ, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β (14:45)

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.03.2023

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Athens Kallithea FC (14:45)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ηλιούπολη – Προοδευτική (14:45)

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Ηρόδοτος (14:45)

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.03.2023

ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Απόλλων Σμύρνης – ΟΦ Ιεράπετρας (14:45)

ΡΕΠΟ: ΠΑΟ Ρουφ.