Κωνσταντίνα Πιέρρου: Να σταματήσει η Μεσσηνία να χάνει το δρόμο της ανάπτυξης

Κωνσταντίνα Πιέρρου: Να σταματήσει η Μεσσηνία να χάνει το δρόμο της ανάπτυξης

Τα εγκαίνια του νέου πολιτικού γραφείου της υποψήφιας βουλευτή Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Κωνσταντίνας Πιέρρου, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα επί της οδού Νέδοντος.

Στην ομιλία της η κα Πιέρρου αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, αλλά και στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που τιμήθηκε χθες, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο κόμμα που τίμησε τη γυναίκα σε όλους τους τομείς. «Γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους στην πολιτική ιστορία της χώρας μας και τους οφείλουμε πολλά. Όπως η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη και, φυσικά, η αείμνηστη πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά, που ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος κόμματος στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης”, όπως σημείωσε.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της σχολίασε: “Πριν από μερικούς μήνες κλήθηκα να είμαι πάλι υποψήφια για το νομό μας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Δεν είχα κάτι να σκεφτώ, ήταν και είναι επιλογή μου και για μια φορά ακόμα θα είμαι εδώ και θα δώσουμε μαζί και αυτόν τον αγώνα. Τον αγώνα για το παρόν και το μέλλον του νομού μας. Τον αγώνα για μια δυνατή φωνή από τη Μεσσηνία στη Βουλή, που εδώ και χρόνια δεν εκπροσωπείται από το κόμμα μας. Τον αγώνα για τον αγρότη του νομού που καθημερινά δίνει τις μάχες του σε όλες τις αντίξοες συνθήκες (και καιρικές, και πολιτικές, και οικονομικές). Τον αγώνα για τον ελεύθερο επαγγελματία που τα έσοδά του είναι πάντα λιγότερα από τα απαιτούμενα έξοδα του μήνα.

Τον αγώνα για την παιδεία στην επαρχία που υπολειτουργεί (χωρίς κτήρια, χωρίς τεχνολογία, χωρίς καν δρόμους για τα σχολεία).

Τον αγώνα για τον τουρισμό στο νομό μας, όπου αν και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες ανάπτυξης, κάπου στην πορεία χάνονται…».
Α.Π.