Με Καλαμάτα 80 στο μεσσηνιακό ντέρμπι ο Δίωνας Κυπαρισσίας

Με Καλαμάτα 80 στο μεσσηνιακό ντέρμπι ο Δίωνας Κυπαρισσίας

Την Καλαμάτα ’80 αντιμετωπίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας ο Δίωνας Κυπαρισσίας στο μεσσηνιακό ντέρμπι που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η τριφυλιακή ομάδα θέλει ν’ αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, παίρνοντας μία ακόμη σημαντική νίκη, που την φέρνει πιο κοντά στα “play – off” ανόδου στη Β΄ Εθνική.

Ο προπονητής Γιώργος Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Μπουσιούτας, αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο. Παράλληλα, ευελπιστούν σε θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους τους.

Στην Καλαμάτα 80 τώρα, ο τεχνικός Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παναγιωτόπουλος, στα πλάνα που ετοιμάζουν γι’ αυτή  την κρίσιμη συνάντηση προβληματίζονται για τη συμμετοχή ορισμένων αθλητών λόγω σχολικών υποχρεώσεων.

Η Καλαμάτα 80 θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο  τη θέση της στην κατάταξη.

Στο ντέρμπι του Α΄ γύρου, η Καλαμάτα 80 είχε επικρατήσει με 81-77.

Τον αγώνα έχουν οριστεί να «σφυρίξουν» οι Κουλουμπαρίτσης, Κουτίβας, ενώ κομισάριος  θα είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.
Yποδέχεται την Αγία Παρασκευή
Με τη φιλόδοξη Αγία Παρασκευή «κοντράρεται» στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, η Καλαμάτα B.C., για τη 19η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Παύλος  Νώντας, ο συνεργάτης  του Γιώργος Σπυρόπουλος και οι αθλητές τους, θέλουν να συνδυάσουν νίκη με καλή εμφάνιση  ανεβαίνοντας βαθμολογικά. Το τεχνικό τιμ δύσκολα θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Δημήτρη Καλογερόπουλο και Γιώργο Μπαλή (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Μπαβέλας, Κωστής, ενώ κομισάριος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 19ης αγωνιστικής του1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι οι εξής:

Κυριακή 5 Μαρτίου – 5.00 μ.μ.

ΑΟ Νήαρ Ηστ – Παναχαϊκή

Πήγασος Θυρέας – ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου

ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» – ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων

ΑΟ Ερμιονίδας – ΕΑ Προμηθέας 2014