Μέτριο θέαμα και 0-0 στο φιλικό της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β’

Μέτριο θέαμα και 0-0 στο φιλικό της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β’

Ισόπαλο έληξε και το δεύτερο φιλικό που έδωσαν το τελευταίο διάστημα Καλαμάτα και Ολυμπιακός Β’, μόνο που αυτή τη φορά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Η συνάντηση-πρόβα, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο της Παραλίας και δεν είχε να επιδείξει πολλά αγωνιστικά.

Το α’ ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανιαρό, με μοναδική εξαίρεση ένα επικίνδυνο σουτ του Λιποράσε στο 35’, που απέκρουσε δύσκολα ο Στουρνάρας.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε, με την Καλαμάτα να πιέζει για την άτυπη νίκη, όμως σε δύο περιπτώσεις οι Τριανταφυλλάκης στο 75’ και Βασιλόγιαννης στο 80’, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την ερυθρόλευκη εστία.

Το φιλικό «σφύριξε» ο Απόστολος Καυκάς, με βοηθούς του Ηλ. Μπουρίκα και Χρ. Καραμπέτσο.


Πλέον, η τοπική μας ομάδα συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής 10 Μαρτίου (3.15 μ.μ./ΕΡΤ3) με την πρωτοπόρο Κηφισιά, στο οποίο θα κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του ο νέος προπονητής της Καλαμάτας, Ίλτσο Γκεοργκιόσκι.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Μοζέρ, Λουπάνο, Ασίγκπα, Λιποράσε, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Ματέους Άλβες, Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης, Πασάς (αρχική 11άδα) Λαδάς, Δρούγας, Πανουργιάς, Ρόβας, Τάτος, Λούκατσιτς, Μαβινγκά, Τριανταφυλλάκης, Μπουλάρι, Κουρεντζής, Μουζάκης,.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Γιάννης Οκκάς): Στουρνάρας, Νίκολιτς (46’ Πινακας), Καλογερόπουλος, Χριστόπουλος, Κεραμιδάς, Μαυρουδής, Σουρλής, Κωστή, Μαρίνος, Λιάτσος (46’ Κατσουλίδης), Μπα (Μιχαήλ, Περλλέσι, Αλμασάρι, Σαπουντζής, Τσέλιος, Αργυρίου, Ιμπαγάσα, Σαπουντζής, Καράγκουτης, Βλαχομήτρος).

-Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύριο περιβραχιόνιο, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.