Οι πέντε νέοι υποψήφιοι του Θανάση Βασιλόπουλου

Οι πέντε νέοι υποψήφιοι του Θανάση Βασιλόπουλου

Όπως είχε δηλώσει ο δήμαρχος Καλαμάτας κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανακοινώνει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Σήμερα λοιπόν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου ανακοίνωσε πέντε ακόμα που είναι οι εξής:

Παναγιώτης Νινιός
Μαρία Ράλλη
Παναγιώτης Σάμιτας
Χριστίνα Γεωργακίλα
Δήμητρα Νταραχάνη

Βιογραφικά

ΓΕΩΡΓΑΚΙΛΑ – ΦΕΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Η Χριστίνα Γεωργακίλα Φέστα είναι επιχειρηματίας. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Urbino της  Ιταλίας. Έχει εργαστεί πάνω από δέκα έτη στον τραπεζικό τομέα.

Είναι ενεργή πολίτης σε συλλόγους και φορείς και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Φέστα, με τον οποίον έχουν αποκτήσει μια κόρη.

ΝΙΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
Είναι επιχειρηματίας – οινοποιός. Έχει μακρά ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού καθώς έχει διατελέσει:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος, Δημοτικός σύμβουλος και τοπικός σύμβουλος τέως Δήμου Άριος.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου ΦΑΡΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Μέλος αλλά και Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. ΕΠΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.   

Σήμερα είναι μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και Πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλου Ε. Π. Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.   

 Είναι παντρεμένος με την Ηλιοπούλου Αικατερίνη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιούς.

ΝΤΑΡΑΧΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Είναι απόφοιτος του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας με ειδικότητα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Αποτελεί ένα από τα νεώτερα μέλη του συνδυασμού μας. Για εμάς είναι ιδιαίτερα τιμητικό νέοι άνθρωποι να έχουν τη διάθεση και την όρεξη να ενώσουν δυνάμεις μαζί μας. Και όταν αναφέρομαι σε νέους εννοώ και νέα μέλη που πρώτη φορά συστρατεύονται μαζί μας αλλά και νέους ηλικιακά όπως η Δήμητρα.

ΡΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ
Η Μαρία Ράλλη είναι διδάκτωρ του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας.

Στα 32 έτη της επαγγελματικής της καριέρας  στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης όπως Τομεάρχης, Προϊσταμένη και Υπεύθυνη της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού, μέλος του Υπηρεσιακού συμβουλίου του Γ.Ν. Καλαμάτας, μέλος στο Δ.Σ. του ΓΝ Καλαμάτας, δια μερισματική εκπρόσωπος στην Νότια Πελοπόννησο με στόχο την εποπτεία των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού. Έχει πλούσια εμπειρία από τη συμμετοχή της σε συνέδρια αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ έχει συμμετάσχει σε έρευνες και δημοσιεύσεις εργασιών.

ΣΑΜΙΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Παναγιώτης Σάμιτας είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορες τεχνικές εταιρείες σε θέσεις ευθύνης ενώ από το 2008 είναι ιδρυτής τεχνικού γραφείου μέσω του οποίου έχει μελετήσει, ατομικά ή συνεργαζόμενος, πλήθος μελετών δημοσίων αλλά κυρίως ιδιωτικών έργων.

Είναι μέλος της ομάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού και  υπεύθυνος της Θεματικής Ενότητας Νέα Κτήρια του προγράμματος Mission των 100 κλιματικά ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων.

Είναι μέλος του Συλλόγου Μανιατών, μέλος του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας, αντιπρόεδρος των Lions Club Νέστωρ Καλαμάτας ενώ επί σειρά ετών ήταν κατ’ επανάληψη πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μοτοσικλέτας Μεσσηνίας. Ταυτόχρονα συμμετέχει ως αναπληρωματικό μέλος ΔΣ της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Ξανθοπούλου, απόφοιτο Αγγλικής Φιλολογίας με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο.