ΩΜΕΓΑ: Κέρδισαν τις εντυπώσεις συσκευασίες και προϊόντα ΦΥΣΗ στην Food Expo

ΩΜΕΓΑ: Κέρδισαν τις εντυπώσεις συσκευασίες και  προϊόντα ΦΥΣΗ στην Food Expo

Με νέα, ανανεωμένη εικόνα και νέες συσκευασίες, η ΩΜΕΓΑ συμμετείχε για τρίτη φορά με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo, από 18 έως 20 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Με φρέσκο, ανανεωμένο χαρακτήρα, νέο brand image, στόχος των νέων συσκευασιών είναι να ανανεώσουν την εμφάνιση των προϊόντων της ΩΜΕΓΑ, η οποία εναρμονίζεται με τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας πάντα την ίδια κορυφαία ποιότητα και γεύση, από παράδοση!

Η ΩΜΕΓΑ, με ένα σύγχρονο περίπτερο, υποδέχτηκε επαγγελματίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, που ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της και τις δυνατότητες συνεργασίας. Οι νέες συσκευασίες έκλεψαν την παράσταση και έλαβαν πολύ θετικά σχόλια από πελάτες και συνεργάτες.

Με μακρόχρονη παρουσία στην αγορά του ρυζιού και του οσπρίου, η ΩΜΕΓΑ διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στον κλάδο της και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη καταναλωτών και συνεργατών της, ενώ εκσυγχρονίζεται συνεχώς, ώστε να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις για ποιοτική και υγιεινή διατροφή.

Στην Food Expo παρευρέθη και ο βουλευτής Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο οποίος  εξέφρασε την υποστήριξή του στις μεσσηνιακές επιχειρήσεις και συγκεκριμένα στην εταιρεία ΩΜΕΓΑ και τα προϊόντα της.

«Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες και τους πελάτες μας που μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους στη Food Expo και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό, κάνοντας τη διαφορά, προσφέροντας πάντα την ίδια κορυφαία ποιότητα και γεύση!» όπως αναφέρεται από την πλευρά της εταιρείας.

ΦΥΣΗ
Στο μεταξύ, με νέα εικόνα συμμετείχε στη Food Expo το ιστορικό brand ΦΥΣΗ από το 1985.

Η ΦΥΣΗ αποτελεί την πρώτη ελληνική μάρκα δημητριακών πρωινού. Η φιλοσοφία της είναι να προσφέρει προϊόντα θρεπτικά, γευστικά και ποιοτικά, τα οποία έχουν ως βάση τις πρώτες ύλες της φύσης, όπως είναι το καλαμπόκι, το σιτάρι, το ρύζι και τη βρώμη. Στην Food Expo, την παράσταση έκλεψε η νέα σειρά Greek Crunchy Bites σε δύο καθηλωτικές γεύσεις, Dark Choco Granola με σοκολάτα, Corn Flakes, βιολογικό μέλι και κανέλα, αλλά και Honey Crunch Granola με Corn Flakes, θυμαρίσιο μέλι, κανέλα, φουντούκι και κορινθιακή σταφίδα!

Τα προϊόντα αυτά είναι καινοτόμα, καθώς συνδυάζουν ελληνικές πρώτες ύλες, ελληνική παραγωγή, με ένα ιστορικό brand.

Τα προϊόντα ΦΥΣΗ, άλλωστε, διατίθενται με την εγγύηση του δικτύου της ΩΜΕΓΑ Α.Β.Ε.Ε.