Στην ΕΑ Προμηθέας 2014 ο Δίωνας – Mε ΑΕ Γλαύκου η Kalamata B.C. – Υποδέχεται τον Πήγασο Θυρέας η Καλαμάτα ‘80

Στην ΕΑ Προμηθέας 2014  ο Δίωνας – Mε ΑΕ Γλαύκου η Kalamata B.C. – Υποδέχεται τον Πήγασο Θυρέας η Καλαμάτα ‘80

Με στόχο το «διπλό» αντιμετωπίζει σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Πατρών «Δ. Τόφαλος» την  ΕΑ Προμηθέας 2014 ο φορμαρισμένος Δίωνας Κυπαρισσίας, για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του για συμμετοχή στα «play – offs” ανόδου στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής της Τριφυλιακής ομάδας Γιώργος Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Μπουσιούτας, αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Τον αγώνα έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Ιωάν. Πετράκης, Π. Αλεξόπουλος, ενώ κομισάριος θα είναι ο Μίλτος Σπυρόπουλος.

Η ΕΑ προμηθέας 2014 65-56 τον ΑΟ Ερμιονίδας
Στο μεταξύ, η ΕΑ Προμηθέας 2014 επικράτησε με 65-56 του ΑΟ Ερμιονίδας, εκτός έδρας, στο ματς με το οποίο έκλεισε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής το 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

_____________________________ 

KAΛΑΜΑΤΑ B.C.
Mε ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου στην Πάτρα
Δύσκολη έξοδος επιχειρεί η Καλαμάτα B.C., καθώς «κοντράρεται» στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Πατρών «Κρύα Ιτεών» με την ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου για την 20ή αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η Καλαματιανή ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο  προπονητής Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του, Γιώργος  Σπυρόπουλος δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Δημήτρη Καλογερόπουλο, Γιώργο Μπαλή (ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς).

Αναμένεται να επιστρέψουν οι Κωνσταντίνος Καραβάνας, Παναγιώτης Μανωλάκης (απουσίασαν από το προηγούμενο ματς με την Αγία Παρασκευή).

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Λιότσιος, Βομπίρης, ενώ κομισάριος ο Θεοδωρόπουλος.

______________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Υποδέχεται τον Πήγασο Θυρέας
Τον ουραγό Πήγασο Θυρέας αντιμετωπίζει  στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, τον ουραγό Πήγασο Θυρέας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου του Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Γ΄  Εθνικής κατηγορίας.

Η Καλαματιανή ομάδα θα συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση, βελτιώνοντας έτσι τη θέση της στην κατάταξη. Ο προπονητής της Καλαμάτας  ’80 Αλέξης  Κορογώνας και οι συνεργάτες του, Βασίλης Παναγιωτόπουλος,  Δημήτρης Μέντης  δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Διαιτητές έχουν οριστεί οι Δημ. Παπαγεωργίου, Διολατζής, ενώ κομισάριος θα είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος από  την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 20ής αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής Μπάσκετ, είναι οι εξής:

Κυριακή 12 Μαρτίου – 5.00 μ.μ.

Αγία Παρασκευή – ΑΟ Νήαρ Ηστ

Παναχαϊκή – ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» (κεκλεισμένων των θυρών)

ΚΑΟ Κορίνθου  Παλαίμων – ΑΟ Ερμιονίδας