Συνελήφθησαν ξεχωριστά δύο άτομα στη Μάνη για όπλα, οβίδα και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν ξεχωριστά δύο άτομα  στη Μάνη για όπλα, οβίδα και ναρκωτικά

Ένα άτομο με χασίς και ένα άλλο με όπλα συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή του Κάμπου του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, έπειτα από πληροφορίες έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 49χρονου, όπου βρήκαν τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους, 60,9 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Οι ίδιοι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και σε σπίτι ενός δεύτερου 49χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα, καθώς και μία οβίδα στρατιωτικού τύπου, η οποία θα σταλεί αρμοδίως για να ελεγχθεί.

Επιπλέον, στην περιοχή της Αιθαίας του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, συνελήφθη ένας 29χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 1,4 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση για όλες τις υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Τέλος, στην Ασπροπουλιά του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 44χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για κλοπή.