Α.Ε.Σ. «Ελαιώνας» Γαργαλιάνων: Στα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο το “VATSIKO”!

Α.Ε.Σ. «Ελαιώνας» Γαργαλιάνων: Στα καλύτερα ελαιόλαδα  στον κόσμο το “VATSIKO”!

Στα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο για το 2023 είναι το “VATSIKO” του Αγροτικού Ελαιοπαραγωγικού Συνεταιρισμού «ΕΛΑΙΩΝΑΣ» στους Γαργαλιάνους!

Το “VATSIKO” κατέκτησε χρυσό βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου NYIOOC (NYIOOC World Olive Oil Competition) 2023, που είναι ο μεγαλύτερος και πιο διάσημος διαγωνισμός ελαιολάδου στον κόσμο!

Η ετήσια λίστα με τους νικητές των βραβείων θεωρείται έγκυρος οδηγός για τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της χρονιάς.

Η σπουδαία αυτή διάκριση έρχεται σε συνέχεια διακρίσεων τα προηγούμενα έτη και αποτελεί άλλη μία κορυφαία στιγμή για τον Α.Ε.Σ. «ΕΛΑΙΩΝΑΣ» και τους ανθρώπους του, διοίκηση, επιστημονικό προσωπικό και τους παραγωγούς – μέλη του.

Όπως, δε, έχουν αναφέρει σε σχετικά ρεπορτάζ στο “Θ”, κοπιάζουν καθημερινά για την παραγωγή ελαιολάδου με ποιότητα και ταυτότητα, διασφαλίζοντας συνθήκες και εξασφαλίζοντας όρους και προϋποθέσεις για διαρκώς ολοένα και αυξανόμενη διεθνή αναγνώριση του ελαιολάδου τους, που δίνει προστιθέμενη αξία στην παραγωγή, τους παραγωγούς, την περιοχή και, φυσικά, στο Συνεταιρισμό!

Του Ηλία Γιαννόπουλου