Απόλλων Καλαμάτας: Απόψε στο Κλειστό για την πρόκριση στον τελικό ανόδου

Απόλλων Καλαμάτας: Απόψε στο Κλειστό για την πρόκριση στον τελικό ανόδου

Με στόχο το 2-1 στις νίκες που χαρίζει την πρόκριση στη σειρά των τελικών για την άνοδο στην Α1 βόλεϊ των γυναικών, ο Απόλλωνας υποδέχεται σήμερα στο Κλειστό της Παραλίας τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας.

Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για το μεσσηνιακό συγκρότημα και προβλέπεται ιδιαίτερα δυνατή και συγκλονιστική, καθώς οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται στις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη 4άδα της Pre League , εξ ου και η συμμετοχή στα πλέι οφ (τον τίτλο κατέκτησε ο Απολλώνιος, ενώ οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων Θεσσαλονίκης περιμένουν ήδη στον τελικό το σημερινό νικητή).

«Μαζί την Τετάρτη θα φέρουμε τη Νίκη! Η φωνή σου, η δύναμή μας! Το χειροκρότημά σου, η ενέργειά μας! Το χαμόγελό σου, η επιβράβευσή μας! Σε περιμένουμε! Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο κλειστό Παραλίας! Μαζί Παντού!», αναφέρουν στο «προσκλητήριό» τους για τον αποψινό αγώνα οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα.  

Η πόλη ζει φέτος μεγάλες στιγμές στο βόλεϊ, με επιστέγασμα την πρόσφατη άνοδο της ανδρικής ομάδας της Καλαμάτας ’80 στην Α1
(Volley League) με τους φιλάθλους να ζουν έντονα κι από κοντά τις μεγάλες προκλήσεις.

Και φυσικά δεν θα χάσουν ούτε τη σημερινή, βοηθώντας ψυχολογικά τις παίκτριες του Απόλλωνα και σε αυτή την προσπάθεια υπέρβασης…