Αποσύρονται διαμαρτυρόμενοι οι έφηβοι πρωταθλητές του ΑΟΚ ’80

Αποσύρονται διαμαρτυρόμενοι οι έφηβοι πρωταθλητές του ΑΟΚ ’80

Η Καλαμάτα ’80 κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (91-50 στον τελικό τον Δίωνα Κυπαρισσίας στην Τέντα) στο μπάσκετ εφήβων και παρ’ ότι συστηματικά τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου διακρίνονται σε περιφερειακό και πανελλήνιο επίπεδο, αυτή τη φορά οι νεαροί παίκτες της ομάδας δεν θα έχουν αυτή την ευκαιρία.

Η διοίκηση του ΑΟΚ ’80 αποφάσισε την παραίτηση των πρωταθλητών της από τις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης, καθώς η διοίκηση της ΕΟΚ αντί να διευκολύνει το πρόγραμμα της μεσσηνιακής ομάδας, έκανε ό,τι μπορούσε για να εξωθήσει σε αυτή την απόσυρση συμμετοχής.

Σε ανακοίνωση της Καλαμάτας ’80 αναφέρονται τα παρακάτω:
Ντράπηκε και η ντροπή!
1) Μπορεί ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. να μας εξηγήσει πως είναι δυνατόν ένα αναπτυξιακό τμήμα να καλείται να αγωνιστεί σε λιγότερο από 24 ώρες σε ένα τελικό ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στη Καλαμάτα στις 20.30 και την επόμενη στη Πάτρα στις15.00; (ζητήσαμε να το ορίσουν στις 20.00 στη Πάτρα, το έκαναν στις18.00 γιατί δεν είχαν διαθέσιμες ώρες….στο δικό τους γήπεδο… γελάνε και τα τσιμέντα)!
2) Μπορεί να μας εξηγήσει πώς ο άψογος αγωνιστικός προγραμματισμός του οδηγεί τον ΑΟΚ 1980 σε ένα αγωνιστικό μαραθώνιο 5 συνεχόμενων αγώνων με πηγαίνει – έλα Καλαμάτα Πάτρα δις;
3) Προτάσσοντας την υγεία των εφήβων αθλητών μας τους ενημερώσαμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στις επόμενη φάση του εφηβικού και ζητήσαμε το προβλεπόμενο από τις προκηρύξεις…ο 2ος και 3ος αγώνας play out της ομάδας μας με τη θυγατρική του ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 να οριστούν τις ίδιες μέρες και ώρες με τα υπόλοιπα αντίστοιχα παιχνίδια του ομίλου μας…. φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
4) απροκάλυπτη καταστρατήγηση των πάντων …και το κερασάκι στη τούρτα… αρνούνται να ορίσουν το πιθανό 3ο παιχνίδι…. τόσο σίγουρος είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ για την πρόκριση της θυγατρικής του;….αν κρίνουμε ότι αναγκάστηκε να στείλει επαγγελματία με διπλό δελτίο να βοηθήσει στον 1ο αγώνα (χρειάστηκε τελικά και τη βοήθεια του…. κοινού) μάλλον ναι…
5)…. σαφές μήνυμα για τους επόμενους… εξυγίανση;… μάλλον αλλαγή χρώματος….