Έρχονταν οργανωμένοι, αλλά… δεν πρόλαβαν

Έρχονταν οργανωμένοι,  αλλά… δεν πρόλαβαν

Πολλά ήταν τα ευρήματα της Αστυνομίας στους ελέγχους που έκαναν σε φιλάθλους που έρχονταν στην Καλαμάτα το Σάββατο, αλλά έμειναν ορφανά… καθώς πρόλαβαν να τα πετάξουν.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το Σάββατο και ενώ έχει εκδοθεί απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων, επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν, κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα, όπου και είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητόδρομου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0,4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου που διεξήχθη στην Καλαμάτα το Final 4 του βόλεϊ, η Αστυνομία πραγματοποίησε πολλούς ελέγχους, χωρίς όμως να γίνει προσαγωγή ή σύλληψη.