Για την άνοδο στην Α1 σήμερα στη Σάμο η Καλαμάτα ’80

Για την άνοδο στην Α1 σήμερα στη Σάμο η Καλαμάτα ’80

Στη Σάμο βρίσκεται από χθες η Καλαμάτα ’80 αποφασισμένη να σφραγίσει την άνοδο στην Α1 βόλεϊ των ανδρών χωρίς να χρειαστεί τρίτο παιχνίδι. Στον πρώτο τελικό των πλέι οφ την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό της Παραλίας η τοπική μας ομάδα έκανε επίδειξη ισχύος κερδίζοντας τον Κέρκη με 3-0.

Ο αποψινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. (διαιτητές Μυλωνάκης, Νικάκης-παρατηρητής: Περρής) και οι «Λύκοι» χρειάζονται για μια ακόμη φορά να δείξουν γερά νεύρα και πνεύμα πρωταθλητή, μέσα σε μια ισχυρή έδρα και απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο προπονητής του ΑΟΚ ’80, Παναγιώτης Ντάκουρης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω βολεϊμπολίστες: Μαντέκα, Κανελλόπουλο, Βιέιτο, Λυκούρεση, Οκάμπο, Χριστόφα, Β. Ντάκουρη λ., Σκαρτσίλη λ., Μπλάουελ, Κοκονίδη, Δαλακούρα, Στάμο, Μπιρμπίλη, Ξεροβάσιλα.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Νίκη σήμερα και με Αίαντα και πάει πλέι οφ ο Απόλλωνας
Ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Pre League βόλεϊ γυναικών, με την έκβαση των απογευματινών αναμετρήσεων (κοινή ώρα έναρξης 6 μ.μ.) να κρίνει την απ’ ευθείας άνοδο στην Α1 και τα ζευγάρια των πλέι οφ. Ο Απόλλων Καλαμάτας υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου στο Κλειστό της Παραλίας και απέναντι στην εκ των ουραγών ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» σε κάθε περίπτωση την 3η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά της «μάχης» ανόδου.

Το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής

Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023
Α.Ο.Ν. Αμαζόνες – Α.Σ. Ελπίς
Φ.Ο. Βριλησσίων – Χ.Α.Ν.Θ.
Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Α.Σ.Π. Κόρινθος
Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας – Α.Π.Σ. Αίας: Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Σπίνας, Παρατηρητής: Κανελλίδης.
Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση – Γ.Σ. Πανιώνιος
Α.Σ. Μακεδόνες – Ο.Φ.Α. Απολλώνιος