Γκεοργκιόσκι: Στο τέλος θα τερματίσουμε ψηλά

Γκεοργκιόσκι: Στο τέλος θα τερματίσουμε ψηλά

«Καταδικασμένη» να κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί είναι η Καλαμάτα, καθώς αν και ο στόχος της ανόδου στη Super League 1 χάθηκε νωρίς, απομένει το βάρος να διασώσει την εικόνα και το γόητρό της, εν όψει και των φιλοδοξιών για την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα φαίνεται να βαδίζει σε αυτό το δρόμο με 4 νίκες και μια ισοπαλία, η πιο πρόσφατη στο Ρέθυμνο απέναντι στην Επισκοπή με 1-2 την περασμένη Τετάρτη. «Έπρεπε να ρισκάρουμε για να κερδίσουμε» ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Ίλτσο Γκεοργκιόσκι, ο οποίος θα πρέπει να ένοιωσε δικαιωμένος βλέποντας τον Πασά να πετυχαίνει το χρυσό γκολ στην εκπνοή του αγώνα. Αναλυτικότερα, ο τεχνικός της τοπικής μας ομάδας ανέφερε:

«Η Επισκοπή είναι μια καλή ομάδα, την οποία αναλύσαμε, θεωρώ, πολύ καλά. Είναι ομάδα με καλούς παίκτες, με πολύ καλό προπονητή και θεωρώ ότι αυτή η θέση που έχει, την αδικεί.

Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο γι’ αυτό και θεωρώ ότι μπορούσαμε να πετύχουμε δύο ή και τρία γκολ. Στο β’ ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες όμως μετά υποπέσαμε σε ατομικά λάθη και η Επισκοπή μας ισοφάρισε.

Το ματς οδηγήθηκε σε διαφορετικό δρόμο καθώς από την πλευρά  μας προσπαθούσαμε να παίξουμε πολύ επιθετικά αλλά ταυτόχρονα αφήναμε πολύ χώρο στην Επισκοπή.

Έπρεπε όμως να πάρουμε αυτό το ρίσκο γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Στο τέλος θεωρώ ότι μας άξιζε αυτή η νίκη, την οποία θεωρώ δίκαιη.

Πάμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσα περισσότερα τρίποντα μπορούμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε ψηλά».

Ευχαριστίες
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καλαμάτα «ευχαριστεί την ΠΑΕ Επισκοπή για την άριστη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής της Μαύρης Θύελλας. Ευχή μας είναι η ομάδα της Κρήτης να πετύχει το στόχο της στο Πρωτάθλημα και να έχουμε την ευκαιρία να την ανταποδώσουμε στην Καλαμάτα».